Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Будь ласка, використовуйте vBET конфігурації і встановити, що у вас є справа наліво - це змінить його зліва направо на відповідних мовах. Тепер це не читатися на багатьох людей.
Будь ласка, зверніть увагу, що в опері ваш форум не читається - все тече.
Також я не можу знайти посилання для реєстрації - якийсь натяк, де я знайду його?
Як я бачу, це відбувається також і для не перекладеної сторінки (я не впевнений, - я не не розумію без перекладу, але я бачу, що є попередження, а не реєстрації). Ось чому я думаю, що це не вина vBET. Будь ласка, перевірте його на вихідну сторінку, якщо те ж саме відбудеться ви також можете відключити vBET і перевірте ще раз. Якщо все ж таки відбулося, ви повинні шукати в іншому місці, бо це не vBET вини.
Один ключ - як я бачу, після натискання кнопки реєстрації це не приносить вам реєстраційну форму (URL register.php?do=register), Але тільки для налаштування пошти (register.php?do=vMail).
У цей момент я поняття не маю, це призводить до того питання, але ми можемо просто перевірити. Якщо ви можете змінити на мить вашого конфігурації, тому натискання кнопки реєстрації генерувати всю форму реєстрації. Також, будь ласка, скажіть мені, як налаштувати VBulletin, щоб поведінка твоє форуму - я протестувати його на наших тестах форумах.
Один ключ - як я бачу, після натискання кнопки реєстрації це не приносить вам реєстраційну форму (URL register.php?do=register), Але тільки для налаштування пошти (register.php?do=vMail).
У цей момент я поняття не маю, це призводить до того питання, але ми можемо просто перевірити. Якщо ви можете змінити на мить вашого конфігурації, тому натискання кнопки реєстрації генерувати всю форму реєстрації. Також, будь ласка, скажіть мені, як налаштувати VBulletin, щоб поведінка твоє форуму - я протестувати його на наших тестах форумах.
Я перестав робити продукт = VMail
Перевірити пошту
Проблема, як і раніше
Тепер показує посилання на register.php реєстраційну форму? Do = регістр