1) Ви можете залишитися в поточній настройки. Якщо ви не використовуєте UTF-8 форум щойно встановили цей параметр:
Кількість символів Перед Обтікання тексту до 0
2) ні це не важливо, але якщо у вас є
НЕ UTF-8 charactersets будь ласка, всі важливі кроки з
readme.html файл з
Do-Not-завантаження Фордер НЕ UTF-8 charactersets форум
3) будь ласка, зробіть все інтеграції з vBSEO всього в декількох кроків від
readme.html файл з
Do-Not-завантаження папку. Всі кроки. Я був на вашому форумі і в ваших посиланнях не переводяться. Ви повинні інтегрувати дві vBSEO файли:
_createurl.php
_url.php
Якщо буде ще раз (порожня сторінка), будь ласка, спробуйте знайти в файлі протоколу ім'я питання. Цей файл журналу на сервері. (Ви можете попросити abaut цього хоста вашого провайдера)
4)
Code:
abc.com/forum.php?language=ga
це не SEO url. Якщо ви хочете мати посилання без ?мова параметр - будь Ласка, інтегрувати ваш url для SEO.
Будь ласка:
1. перейти до AdminCP-> vBET-> головна
2. набір
Тип посилання до
VBSEO_URI
3. набір
Тип перекладу посилання щоб створити URL-адреси по SEO посилання консенсусу (тобто '/ванні/адреса')
4. редагувати свої .htaccess файл (додати все від vbet rulse перед vBSEO правила ви можете знайти його .htaccess файл
Do-Not-завантаження папка)
Як повернутися на головну мову? Просто натисніть кнопку на головній прапор мови (для нашого форуму - це англійський прапор)
5) Будь ласка, поясніть це краще. Будь ласка, вставте тут URL, щоб нитка з цією проблемою. Чи використовуєте ви спеціальні Mod?
6) Ви можете змінити прапори позиції. Щоб зробити це - будь ласка:
1. перейти до AdminCP-> vBET-> Прапори
2. набір
Прапори Місце опції як такої ви хочете мати. Якщо ви встановите
Звичай - Ви повинні покласти
$ Vbenterprisetranslatorflags в шаблон вручну.
7) Де? перейдіть на FTP (за деякими менеджер, як Total Commander) і перейти до кореневої папки форуму. Внизу ви повинні мати ваш. Htaccess файл.
вбет htaccess файл ви можете знайти в
Do-Not-завантаження папку. Поставив від vbet правила перед vBSEO правила.
8) я був на вашому форумі, і я бачу прапори, тому, будь ласка, поясніть це питання краще і вставте сюди URL на сторінку з питанням (якщо можна)