Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Як я можу бути впевнений, що я був повзали?

Default Як я можу бути впевнений, що я був повзали?

Мені було цікаво, якщо є спосіб з'ясувати, якщо сайт будучи правильно повзали у всіх різних мовах?

Я працює велика суміш програмного забезпечення, Vbseo, Vbulletin v3.8.6, Vbadvanced, і, звичайно Vbet v3.5

І в мене є мій сайт всі встановлені всередині "форуми" каталогу нічого докорінно.

Я отримав всі мої робочі перенаправлення Я думаю, щоб люди могли переглядати сторінки новин (cmps_index.php) штраф на різних мовах, а також основних форумів (index.php) штрафу.

Але як я можу перевірити, якщо світ повільно, повзучи всі мої 500000 URL (які були спочатку англійською мовою, в даний час у всіх різних мовах, причому обидва першій смузі (cmps_index) і форумах теми.

Я до сих пір остання Vbseo карта сайту v3.0, я хочу переконатися, що все працює нормально, а потім подивіться на отримання, що в суміші програмного забезпечення без проблем.

Заборонений

Я не впевнений, якщо це те, що ви шукаєте, але спробуйте Google Webmaster Tools.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •