Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 14

Тема: 2 Bigs питання vBET повинні бути soved якомога швидше

Default 2 серйозних vBET питання повинні бути вирішені якомога швидше

1. Продуктивність.
    Я використовую платну версію. [ТАК]
    Я переглянув мої налаштування і переконфігурувати з багатьма сценарієм. [ТАК]
    Я оптимізовані MySQL за допомогою цього один http://www.day32.com/MySQL/ [ТАК]
    Я збільшив ОЗУ [ТАК]
    Я використовую кеш vBET в + Memcache В. Б. [ТАК]

але здається, що це все ще відстають від мого сервера. Дивіться завантаження процесора в скриншот нижче:

[ADMIN ВИЛУЧЕНІ BROKEN ФОТО]

Я виявив, що в MySQL-slow.log, Є багато повільних запитів (776 випадків) походив з vBET продукту. Як показують з наступною командою

Code:
    $grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
    776  170475 3149151

2. Причина Дубльований Назва тегів

Перед: Я за допомогою цього мода, дублюється тег заголовка у мене було близько 1xx-1xxx максимум.
    Після: 5xxx-1x, ххх і більше

Як ви можете бачити на скріншоті нижче:
    Це дійсно серйозна проблема, замість того, щоб ваш сайт отримує гарне зміст і звання, Google буде покарати поганих веб-сайт, який отримав занадто багато дублюються назви. Якщо ця проблема не може бути вирішена. Всі ці чудові функції перекладу нічого не значать.

Продуктивність питання:

Чи повинен я заново ці цінності?
    Поточне значення
    HTML Розмір: різання точки = 100000
    HTML Розмір: почати скорочувати = 150000
    Востаннє редагувалось vBET; 01-12-10 в 21:47. Причина: видалена бите зображення

Заборонений

Якщо ми говоримо про продуктивність ось посилання, можна почитати і дізнатися про можливі оптимізацій. компанія:

Зверніть увагу, що якщо ви використовуєте максимальний потенціал vBET, дозволяючи всі 52 мов, вам доведеться 52 разів більше контенту та трафіку - натяк: обмежити кількість мов на ці найпопулярніші.

Дубльований тег заголовка - Ми протестуємо його і відповісти з результатами скоро
    Востаннє редагувалось mateuszr; 01-12-10 в 08:28.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, дайте деякі точні приклади запитів, які розглядаються як повільні - з усього журналу MySQL.

Відповідаючи на ваше запитання про реконфігурації вказали параметри - робіть це тільки якщо ви можете перевірити точний час генерації до і після зміни. Ви можете перевірити це, додавши деякі журнали запису і перевірки як вона впливає на час генерації на вашому сервері. Не вдаючись в аналіз результатів, будь ласка, не змінити ці параметри.

На жаль, я не бачу ніяких образів включені вами (не загружається). Не могли б ви написати зміст цих як текст?

Нам потрібні точні адреси приклади на ваші сторінки з дубльованим назва щоб подивитися, що там відбувається. Я припускаю, що воно перекладається і як результат перекладу Google дає той же текст (у прикладі це якийсь особливі слова, як назва компанії, яка не повинна / не може бути перекладено), але я не можу підтвердити, що без посилань точної сторінок. Не можу підтвердити, але очікувати, що vBET працює добре тут, і ми описали ситуацію. Будь ласка, дайте URL, так що ми зможемо це перевірити.

Матеуш - будь ласка, знайти схожі потоці, в якому ми розповіли, як додати переклад мови на тег заголовка, так що кожен переклад буде відрізнятися, навіть якщо Google переклад результаті повернеться той же текст. Знайти його і приведіть тут посилання.

Текст результат буде розміщена скоро

Дякуємо. Мені не потрібно більше тексту результатів цієї проблеми. Я бачу, в чому причина. У вас є велика проблема з URL-адреси перенаправлення. Як я бачу ту саму мову у вас різні адреси - це має бути перенаправлені на відповідний. Ось чому ви бачите цю теги дублювання.

Будь ласка, скажи ти завів ніяких змін в коді в vBET файли? Якщо так - який?

Переконайтеся, що у вас є відповідні інтеграції з vBSEO!

Цей дійсно повинна бути вирішена швидко! Тому, будь ласка, нехай спочатку зосередитися на цьому. Після того, як вирішується ласка, дати більш детальну інформацію про тих, повільний quries.
    Востаннє редагувалось vBET; 01-12-10 в 21:48.

Я щойно був на вашому форумі, і я бачу, що перенаправлення працює ... Ви впевнені, що ми маємо справу з існуючої проблеми? Які дати визнання цієї проблеми? Будь ласка, майте на увазі, що Webmaster Tools показує історичні дані.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Я щойно був на вашому форумі, і я бачу, що перенаправлення працює ... Ви впевнені, що ми маємо справу з існуючої проблеми? Які дати визнання цієї проблеми? Будь ласка, майте на увазі, що Webmaster Tools показує історичні дані.
    Я ніколи не робив жодних змін в коді vBET на всіх.
    Ця проблема в даний час відбуваються прямо зараз.
    Я бачив, що ви бачите. Google може побачити посилання або щось різниця.
    Дійсно дивний

Quote Повідомлення від cevo View Post
    Я ніколи не робив жодних змін в коді vBET на всіх.
    Ця проблема в даний час відбуваються прямо зараз.
    Я бачив, що ви бачите. Google може побачити посилання або щось різниця.
    Дійсно дивний
    Може бути, вас в курсі vBSEO останнім часом і не в повній мірі інтеграції негайно. Як я вже писав прямо зараз перенаправлення працює на вашому форумі. Так що це, що ви бачите не може відбутися зараз. Будь ласка, перевірте його самостійно і встановити 2 різних URL-адрес для того ж самого потоку в одній мові (одна пара з вашого списку веб-майстрів) - це повинно бути перенаправлені на відповідні URL-адреси, так що ніяких дублювання назви з'являться. Будь ласка, перевірте його. Якщо це, як я описав, то це історичний питання, яке не буває більше (будь ласка, перевірте дати питань - для веб-майстрів завжди говорить, коли він дізнався про проблему, і показує історичні питання). Хіба це нормально - то це вже вирішена. Як я вже писав Вам це може бути викликане в прикладі з-за vBSEO оновлення без відповідної інтеграції. Але я не можу бути впевнений, що це, якщо проблема вже вирішена.

Якщо це не так - і ви побачите, що він насправді досі не перенаправлення, то, будь ласка, дати точні 2 адреси яких ви тестували - дати його як текст. Таким чином, ми зможемо перевірити його і працювати над нею.

ЯКЩО вирішена - будь ласка, дати ті повільні журнали запитів, які вам писав про - ми будемо дивитися на це.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •