Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: vbseo 3,2 інтеграції допомогти з VBulletin 3,8

Default vbseo 3,2 інтеграції допомогти з VBulletin 3,8

Привіт

я встановив vbet сьогодні, і все здається добре, за винятком використання я vbseo 3.2 і не знаю, які файли для редагування, я зробив. Htaccess, але я не змінилися будь vbseo файлів і я гавань змінили будь-які vbseo налаштування ви можете допомогти?

Спасибі

Базилік

Заборонений

Hello!

Все про файли описано в упаковці з vbet робити не-передати - > readme.htm файлу у розділі "Інтеграція з іншими моди" і Htaccess - http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

це $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL), не існує в vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php тому я не знаю, що я повинен додати, де ви можете допомогти?

Добрий день,

це Htaccess мого форуму

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    це правильно?

Спасибі

Базилік

У adition ...

у нас зараз остання vbseo
    Τεστ ποστ - ForexForum.GR
    Проблема з якими ми стикаємося в тому, що переклади не робляться automaticallytranslations не відбувається автоматично

Спасибі

Базилік

будь-яких новин з цього приводу?

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,
    Я була на вашому форумі наприклад, ця адреса:ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は USD 強化 し て 続行

і цей зв'язок SEO виглядає добре. Так де ж проблема? будь ласка, опишіть це краще.
    Code:
    The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
    будь ласка, поясніть це краще.
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 25-11-10 в 19:50.

Каміль, я був там, у них є остання vbseo встановлений і переказів по всій видимості, відбувається автоматично, так що я думаю, що зараз вони просять, це їх. Htaccess правильний, як показано вище?

З повагою,
    Саймон

Заборонений

Все виглядає прекрасно. Там у вікно із запитом про мову форумі (залежно від налаштувань вашого браузера), форум переведений добре, SEO посилання виглядають нормально .. чи є ще проблеми?

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •