Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: $ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown Місце

Default $ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown Місце

Добрий день,

$ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown працює тільки в панелі навігації? Чому я не можу змусити її працювати в підвал бару в якості заміни Б. рідній мові випадного списку?

Марія

Заборонений

Привіт

Чи пробували ви "Custom" опцію в панелі адміністратора-> VBET-> Прапори і, відповідно до опису:
    Якщо ви встановите Custom, то ви повинні встановити прапори місце вручну, додавши $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown у відповідне місце в панелі навігації шаблон.
    покласти необхідні зміни в панелі навігації шаблон в стилі Manager?
    Востаннє редагувалось mateuszr; 15-11-10 в 09:46.

Quote Повідомлення від mateuszr View Post
    Привіт

Чи пробували ви "Custom" опцію в панелі адміністратора-> VBET-> Прапори і, відповідно до опису:

покласти необхідні зміни в панелі навігації шаблон в стилі Manager?
    Як мої запитання, каже: "Єдине місце, що я можу додати це NavBar"? У NavBar робіт. Я знаю це. Але я хочу, щоб помістити його в підвал бару, де vBullatin насправді має для випадаючого списку доступних мов. VBulletin оленяча шкіра має його в панелі навігації

Заборонений

На жаль, не читав його в таємниці
    Хм .. У всякому разі, я не зрозумів .. Я відвідав ваш форум і у вас є, що випадаючого списку в нижній бар і переклади виглядають чудово з 25 мов ви встановили

Заборонений

Немає відповіді протягом деякого часу, тому я вважаю нитка вирішується в даний час.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •