Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 10

Тема: Як це працює - Посібник мульти мовна підтримка

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Default Як це працює - Посібник мульти мовна підтримка

Ця стаття описує як автоматичний переклад працює. Опис керівництво перекладу будь ласка, дивіться тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html
    Якщо ви хочете, щоб уникнути перекладу частину тексту, див тут: Як зробити текст не перекладається?.

Я не знаю, скільки ви вражений підтримкою різних мов до цих пір і сподіваюся, що ви будете вражені ще більше, коли ви дізналися, як легко у використанні

Насамперед мод підтримує мову користувача за замовчуванням. Він розташований в реєстраційній формі і може бути змінений в кабінеті. Таким чином, якщо користувач встановив свою мову за замовчуванням, то він нічого не робить ... Просто пише повідомлення на своїй мові, і vBET піклується про все. У такому випадку - коли користувач встановив мови за умовчанням передбачається, що весь пост (включаючи назву) записується в його мову за замовчуванням. Це буде настроюється скоро, але на його момент існує просте припущення: якщо користувач встановив мови за замовчуванням і вона відрізняється від форуму мову за замовчуванням, то кожне повідомлення в своєму мовою, яку він вибрав, як його за замовчуванням.

Ви також можете створити кілька повідомлень мовою, де тільки частини повідомлення знаходяться в різних мовах. Це дуже просто - все, що вам потрібно зробити, це покласти текст, написаний іншою мовою всередині мову BBCode. Вона приймає один параметр, який є кодом мови. Тобто якщо ви хочете написати щось по-польськи, то BBCode виглядає наступним чином Lang = р.
    Переглянути всі прикладу (прогалини в BBCode додав, щоб уникнути оцінки):
    [ lang=pl]Przykład tekstu po polsku[ /lang]

Цей приклад (без пробілів в BBCode) дасть вам такий результат:
    Text automatically translated from: Polish to: Ukrainian
    Translated text
    Приклад тексту на польській мові
    Original text

Існує також ще один BBCode, яка працює саме так, як мову BBCode, але він зарезервований для повідомлення тільки заголовки. Це langtitle BBCode - використовується vBET щоб автоматично позначити повідомлення користувача, який встановити їх за замовчуванням мови, крім форуму мову за замовчуванням. Він не повинен бути використаний вручну і якщо ви хочете, щоб використовувати його таким чином, потім пам'ятати поставити усього повідомлення всередині мову BBCode, використовуючи той самий код мови як параметр на стенді BBCodes (інакше деякі частини переведені канали RSS можна не переводяться відповідним чином, але повідомлення будуть показані відповідно).

Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 31-08-12 в 10:56.

Заборонений

Default Редагування Переклади

Чи є спосіб оновлення кешу, якщо перекладу Google не зовсім правильно? Адміністратори можуть редагувати вихідний пост, але вони можуть забезпечити краще людське перекладу в місце утримання від підприємства перекладач?

Quote Повідомлення від rstankiewicz View Post
    Чи є спосіб оновлення кешу, якщо перекладу Google не зовсім правильно? Адміністратори можуть редагувати вихідний пост, але вони можуть забезпечити краще людське перекладу в місце утримання від підприємства перекладач?
    Ми думали про це (такі перекази можуть бути помічені, щоб уникнути видалення з кеша), але, на жаль Google не дозволяє цього. За даними Google умовах ви не можете змінити результати Google переклади. Тому ми не можемо додати такі можливості.

Ми не можемо зробити це, але ми думаємо про більш тісної інтеграції з VBulletin фраз. Це не досліджені ще, але це на нашому TODO списку, щоб зробити можливим використання на переклад сторінки також відповідні фрази. Це рішення не буде обробляти повідомлення кращого перекладу, але він буде обробляти вашу проблему з усіма VBulletin текстів. Вам всього лише потрібно встановити фрази сюди будь-якої мови, і це буде зроблено. Такі наші плани в цій області
    Востаннє редагувалось vBET; 03-11-09 в 22:58.

Заборонений

Дякуємо vBET Члени читати.

Я відправив це повідомлення, щоб встановити мову Тай (тайський умовчанням), то повідомлення.

Quote Повідомлення від websnow View Post

Я відправив це повідомлення, щоб встановити мову Тай (тайський умовчанням), то повідомлення.
    Будь ласка, використовуйте мову BBCode або встановити за замовчуванням мову в кабінеті - так само, як описано в цьому посібнику

Заборонений

Text automatically translated from: Thai to: Ukrainian
    Translated text

Original text

Заборонений

Translated text
    Ух ти, дійсно здорово.
    Original text

Text automatically translated from: English to: Ukrainian
    Translated text
    нічого собі велику
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 08-11-09 в 20:53. Причина: не редагувати - повинні були бути Цитувати - вибачте;)

Заборонений

Привіт vBET

У мене питання

1. Коли я можу встановити за замовчуванням ТАЙСЬКИЙ, а потім я відповім повідомлення на тайському
    Після цього я змінити мову на англійську

Результат я все ще бачу свій пост в тайському не англійська. він повинен показати англійськи

Translated text
    Ух ти, дійсно здорово.
    Original text

Text automatically translated from: English to: Ukrainian
    Translated text
    нічого собі велику
    Original text
    Я радий, що вам це подобається І - ви не повинні використовувати мову BBCode, якщо ви пишете на форумі мовою. У цьому випадку "нічого собі велику" не повинні бути в мову BBCode - це BBCode є підтримка повідомлень, написаних на різних мовах, що ваш форум має.

Привіт vBET

У мене питання

1. Коли я можу встановити за замовчуванням ТАЙСЬКИЙ, а потім я відповім повідомлення на тайському
    Після цього я змінити мову на англійську

Результат я все ще бачу свій пост в тайському не англійська. він повинен показати англійськи
    Тільки подивіться на URL - Ви шукаєте на перекладеної сторінки Просто натисніть англійський прапор, і ви побачите весь форум англійською мовою - у тому числі повідомлення, написаного по-тайськи

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •