Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Білі сторінки, коли Адмiнiстрацiя.

Default Білі сторінки, коли Адмiнiстрацiя.

Добре, я тільки що знайшов дещо. Я не впевнений на 100%, але може бути ви, хлопці, можете перевірити це.

Я 3 з моїх Модератори скаржаться рухомих повідомлення та отримувати білих сторінок. Частина з них була зафіксована з фіксованим Каміль на мій попередній потік. Але на звичайну переведених сторінок вони продовжували отримувати білих сторінок. Єдине ці 3 Модератори було спільне, що їх мови за замовчуванням не встановлено. Після того як я встановити його, у них не було більше білих сторінок.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Дякуємо за цю інформацію. Я буду перевірити його

Заборонений

Ти впевнений, що ви пишете про модератори? Як я не намагався, я був ще перенаправлені на UserCP як Модератор / SuperModerator до Я встановив мову за замовчуванням

Edit: Немає відповіді. Вирішено на даний момент.
    Причина: не можу відтворити проблему в зв'язку з вимогою встановити мову за замовчуванням для кожного користувача.
    Востаннє редагувалось mateuszr; 24-11-10 в 12:29.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •