Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 17

Тема: Білі сторінки Логін і переміщення повідомлень.

Default Білі сторінки Логін і переміщення повідомлень.

ОК, я просто був мій співробітництва Адміністратор очистити всі кеш-пам'яті та печиво, і перевірити це. Після входу в систему, він отримав білу сторінку. Якщо б оновити.

Коли він хоче рухатися будь-які повідомлення або теми, задавши для його пароль і натиснути Enter, він отримує білу сторінку.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Добрий день,
    Я була на вашому форумі, і я увійшов в систему, але я не білий сайт (по Опери та Firefox) Ви можете пояснити це?

Він також не станеться зі мною. Здається, тільки в тому випадку з деякими з моїх модераторів. Але коли VBET був видалений цього не сталося.

хм Можливо, ваші модератори повинні очистити свої куки?

LOL, це перше, що я завжди мати їх робити. Це і очищення кеша. Не можна сказати, що Каміль. Це, мабуть щось робити з входу в обліковий запис Бо, здається, трапляється на все, що вимагає входу в обліковий запис Як рухомих повідомлення. Перший пост вам необхідно увійти в систему знову, щоб переконатися. Там вони отримують білу сторінку. Тоді після цього, рухаючись повідомлень знову, і що не потрібно знову увійти в систему, біла сторінка не буває.

Так має бути і щось з входу в обліковий запис

ОК Тельця, ви очистили куки, але як щодо вашої модератори? Хіба вони очистити всі куки?

Я цитую:

LOL, це перше, що я завжди мати їх робити. Це і очищення кеша.
    Так вони і зробили.

хм Вибачте Тельця, але це дуже важко виправити, мене, бо я не можу відтворити цю проблему (ви не можете робити це занадто), так що будь ласка, перевірте його, коли vBET відключена. Будь ласка, вимкніть vBET зараз.
    Редаговано:
    Я буду просити Міхал про це, може, він може його відтворити.
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 02-11-10 в 15:02.

Дай мені хвилинку, будь ласка Каміль. Я намагаюся щось з цим модераторів. Я буду доповісти протягом декількох хвилин.

Вибачте Каміль. Я повинен вибігти на деякий час тепер. Я буду доповісти про це трохи пізніше ще раз. Дякуємо за вашу допомогу до сих пір.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •