Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Гість кешу не працює, і, коли Адміністрація мають білі сторінки.

Default Гість кешу не працює, і, коли Адміністрація мають білі сторінки.

На даному етапі після переустановки VBET і настроїти її точно так же я його раніше, гість кешу не працює, і коли мої модератори йдуть повідомлення, що вони отримують білі сторінки. Будь ласка, допоможіть.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Привіт Телець,
    Тут у вас є нитка вашої з Гість кеш питання. Будь ласка, прочитайте його.
    (Майже в два рази GZIP).
    http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html

про другий. Я постараюся відтворити його на моїй тестовій форумі.

Як я пам'ятаю, ти домовився зі своїм хост-провайдера, але після поновлення Apache ви можете мати mod_deflate включити знову. Так що, якщо це edable -> у вас є подвійний gdziped. Будь ласка, зв'яжіться з вашим постачальником хост і відключити цей модуль.

Тут у вас є повна інструкція, як перевірити його (з попереднього нитка - написана Міхал)

При відключенні vBulleitn GZIP опцією AdminCP GZIP виведення у форматі HTML Потім, на виході, як і раніше блискавки. Ви можете подивитися його тут:
    GZip випробувань
    Примітка: очевидно, що описано в пункті VBulletin:
    Якщо ви вже використовуєте mod_gzip або mod_deflate на вашому сервері, не включайте цю опцію.
    Так що в цей момент здається, що у вас є один з тих, на, так як вихід в архіві в будь-якому випадку. І це, швидше за все, причиною проблем з кешем гостя vBET - це подвійний блискавки так браузери отримують з розуму від неї.

У мене зараз Ні GZIP в моєму ACP, але все-таки отримати ці помилки:

Увага: filemtime () [function.filemtime]: стат Помилка [шлях] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php на лінії 53

Попередження: Не вдається змінити інформацію заголовка - заголовки вже надіслав (вихід почався в [шлях] / входить / class_core.php: 4598) в [шлях] / dnp_news.php на лінії 320

Увага: filemtime () [function.filemtime]: стат Помилка [шлях] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php на лінії 53

Ця проблема буде вирішена на нашому форумі. Спробуйте це:

1.Just редагувати файл (будь ласка, зробіть копію цього файлу): включає / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
    2find лінії::
    PHP Code:
    if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 
    змінити його на:
    PHP Code:
    @$fileTime filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
    if ((
    time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 

Високий Каміль. Це, здавалося, зробили це. Прекрасно працює зараз. Велике спасибі!

Я буду просити мого Модератори також перевірити зараз чи інші питання, з ними рухомих повідомлення та отримувати білі сторінки і раніше присутні.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я не впевнений, що це пов'язано з Гість Cache - якщо ваші модератори рухаються теми, то вони не гості ... Будь ласка, спочатку перевірте це все ще відбувається, коли гість кеш відключений. Якщо так, ми будемо знати, щоб перевірити що-небудь інше. Як мені здається зараз це, швидше за все, не гостем питання кеш - модератори не гості, так що гість кеш не працюють для них ...

Каміль перевірте з Тельцем робить Гість кеш працює на всіх. Крім того, це проблема відбувається, коли гість кеш відключений. Перевірити можна відтворити його на нашому тестовому форумі.
    Телець - ви можете бачити на сервер реєструє будь-які повідомлення про помилки? Я очікую, що якийсь файл, не включені помилково. Якщо так, логи сервера вам доведеться повідомляється про невідому функції - це дозволить нам вирішити питання дуже швидко.
    Востаннє редагувалось vBET; 02-11-10 в 13:40.

Вибачте, я не хотів сказати, що це щось робити з запрошеними кеша. Я просто згадав два питання разом, щоб не відкривати в окремому потоці.

Перший випуск у відношенні гостя кешу тепер вирішена. Інший, що відбувалося в той час як гість кеш був відключений, тому я також не впевнений, що рішення гостя кеш буде вирішувати це. Але я скажу їм, щоб спробувати тепер так чи інакше. Я буду доповісти про це нам.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

ОТЖЕ, - моя помилка. Я взяв його в якості одного питання. Будь ласка, майте один потік на одне питання. Це дозволить нам упоратися з цим відповідним чином. Моя помилка - шкода тебе і Каміль.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •