Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 17

Тема: Facebook Як Кнопка

Default Facebook Як Кнопка

Я додав Facebook, як кнопка на мій сайт.

Він прекрасно працює, за винятком, коли я, як перекладається сторінки.

URL, що відображається на мій профіль Facebook завжди URL для англійськи сторінки (мова форуму за замовчуванням)

Як я можу зробити кнопки для роботи перекладених сторінок.

Ось мода докладніше Facebook ", як" кнопка для Vbulletin - VBulletin SEO форум

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Те, що я бачу, що IFRAME Не кнопку. Будь ласка, опишіть, як саме вона працює, як вона представлена на вашому форумі (дайте адресу, де ми можемо бачити це на вашому форумі і сказати, який з нього).

лол, IFRAME навантаження, як кнопка, де ти був в 2010 році, ви не знаєте, що facebook, як кнопка?

В усякому разі, те, що не додати його на вас полігоні або на vbet, вона займає 2 секунди, і багато хто з ваших користувачів використовують його.

Будь ласка, зверніть увагу, що мій час провести в 2010 році моя особиста річ. Якщо ви очікуєте, підтримку, яку я пропоную відповісти на питання, замість того щоб писати фрази, які нічого не дає для питання і можуть розглядатися як образливі. Ми не зацікавлені в тому, що на вашу думку, повинні бути відомі кожному народу по світу (для цього, будь ласка, площа використання Користувачі - у вас там Off форум Тема суб), але, щоб допомогти Вам. А для цього нам потрібні ваші відповіді.

Будь ласка, зверніть увагу, що ми не встановлювати кожен модуль, який використовується кожним з наших клієнтів. Будь ласка, дайте відповідь на поставлені питання, тому ми зможемо проаналізувати це питання і допомогти вам

Будь ласка, опишіть, як саме це працює
    Код я пов'язаний, додає facebook, як кнопка на сторінках форуму VBulletin, коли ви клацніть по ній він показує вам сподобався сторінку VB і вона також показує у Вашому профілі facebook.

Він прекрасно працює, за винятком, коли я, як перекладається сторінки.

URL, що відображається на мій профіль Facebook завжди URL для англійськи сторінки (мова форуму за замовчуванням)

Quote Повідомлення від vBET View Post
    дати адресу, де ми можемо бачити це на вашому форумі і сказати, який з них він
    Я дозволить мені побачити і краще зрозуміти. Також див. посилання, які зміни, що не під час трансляції, і т.д. Тепер я не в змозі визначити, що саме відбувається. Будь ласка, дайте запитав даних

Будь ласка, PM мені деталі доступу для будь-якого тесту рахунок, який дозволить мені бачити це (ми не створюємо підроблені рахунки на вашому форумі клієнтів). Я на форум прямо зараз, так я буду мати можливість перевірити це швидко

ОК так що я там. Але ви ще не написали, що я повинен шукати ...

Ще раз розкажіть ", який з них це" - яка кнопка ми говоримо? Що я повинен шукати не ваш форум? Дайте мені якийсь текст, або описати образ ... Тепер я бачу, кнопка пожертвування і для пошуку ...

Facebook, як кнопку в центрі екрана.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •