Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 18 з 18

Тема: Встановити за замовчуванням мову за замовчуванням для користувачів, які не зробили цього ще

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Прямо зараз вона перенаправляє тільки після Увійти. Так хтось пропустити значення параметра він буде перенаправлений знову після наступного Логін.

Ви хочете, щоб перенаправити користувача знову і знову, поки він не поставити мову. Так що, поки він зробив це цілий форум заблокований для нього. Хіба я отримав Вашу точку?

Так, але замість того, щоб перенаправлення, мені шкода, що повідомлення про помилку (спливаючі або будь-яким способом), можуть бути додані, якщо користувач не встановлює його мова, якщо він спробує відійти від цієї сторінки. Так, впевнений, що він буде ясно бачити, що він повинен встановити на для того, щоб продовжити.

Додається повідомлення прямо зараз за формою червоними буквами - це перевірити. "Brutal змушуючи", щоб встановити мову буде додано.

Я точно знаю, червоне повідомлення, але користувачі все одно можете уникнути цього, якщо вони не встановили на своїй мові. Якщо жорстокої змушуючи додається, це теж добре. Спасибі за додавання його.

Чи можна отримати швидке рішення для актуальної версії, а також і для цього він занадто складно?

Це одне повинне бути настроюється, так що є дуже багато змін, щоб дати простим інструкціям.

ОК, я бачу. Без проблем. Скажіть, чи плануєте ви випустити 3.3.0 перед Різдвом?

Ні, ми запланували ще багато змін для 3.3.0, включаючи кеш-файла і функціональні запити від користувачів, тому вона не буде готова до Різдва. Швидше за все, ми випустимо 3.3.0 в січні, але не можу дати вам певний день.

Після 3.3.0 ми почнемо працювати над 4.0.0, яка буде інтегрована з VBulletin 4

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •