Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Кеш і використання бази даних

Default Кеш і використання бази даних

Привіт, дивлячись на мою базу даних сьогодні я помічаю у мене є багато багато нових таблиць, Є 3 різних типів кеш vbet, нормальні, середні і короткі, чому ж у мене є 3 різних типів таблиць? Чи потрібно мені всі ці таблиці?

Я помічаю, що це займає 1,3 Гб космічних ******, я вважав, що кеш очищується досить часто:
    Використовувати кеш = Так
    Кеш Time To Live (TTL) = 5
    Використовуйте Повний Кеш файлів для гостей (BETA!) = Немає
    Кеш очищення стратегії (компонент Database Cache) = нормальний
    Кеш очищення timelap (компонент Database Cache) = 0
    Перестаньте дивитися після х невдач (компонент Database Cache) = 15

Усі прапори відключені.

З повагою,
    Саймон

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Так, вам потрібна ця таблиць. Це робиться для оптимізації vBET.

Мій кеш росте більш 20Гб протягом тижня (це моє TTL на даний момент), і я абсолютно впевнений, що ставлення хітів до числа промахів досить великий

Я б одна пропозиція, однак, було б непогано, якби варіант, щоб перемістити кеш таблиці із зовнішнього базою даних, так що простіше запустити резервне копіювання БД без того, щоб очистити кеш.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

У нас вже є такий запит на зміну Я не пам'ятаю зараз його в з урахуванням державної або затверджений, Але ми будемо над цим працювати.

Крім того, якщо ваш сервер буде в змозі мати більше кеш-пам'яті ми рекомендуємо встановити TTL вище. Це прискорить ваш переклад генерації сторінки, тому що тепер все частіше переводяться утримання повинні бути взяті з Google. Ми знаємо, що кеш може мати великий розмір - це нормально, коли у вас є великий форум розміру і тепер помножити його зміст 52 разів

У нас є кеш плюнув на так багато таблиць, тому що вона працює набагато швидше, ніж та очищення є більш безпечним (робить в змозі дати сервер деякий час, щоб відпочити між кожної таблиці). Це все в ціль, і ми пішли на цю точку зору, досвід роботи з попередніми підходами. Так що тепер це зрілий рішення.

Також, якщо ви не страждаєте з браком простору на жорсткому диску, ми радимо звернутися в гостьових кеша. Це займе ще більше місця, але це буде на HD не в базі даних, і це дозволить відразу відповідь для гостей (без запитів до бази даних).

Як гість роботи кеш? Нині я використовую 3.3.3 з деякими зміни коду для виправлення помилок, і ще не оновили заради стабільності. Просто цікаво! Існують цілі сторінки кешуються, або ж просто файли містять словник слів та їх перекладів на цій сторінці?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від moman View Post
    Як гість роботи кеш? Нині я використовую 3.3.3 з деякими зміни коду для виправлення помилок, і ще не оновили заради стабільності. Просто цікаво! Існують цілі сторінки кешуються, або ж просто файли містять словник слів та їх перекладів на цій сторінці?
    Цілі сторінки кешуються на жорсткому диску і передаються на браузер як статичні HTML файли (після перевірки робить запит кешується).

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •