Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Зміна мови в usercp але зберігає посилання в URL після

Question Зміна мови в usercp але зберігає посилання в URL після

При зміні мови на форумі usercp на іншу мову, скажімо цьому прикладі:

Зараз: англійська
    Зміна для французьких
    Перехід назад на англійську

При збереженні браузера URL продовжує додавати старий мова = Fr в кінці або в якій-небудь URL (або в даному випадку, тут, на вашому форумі, він тримає це: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Чи є це помилкою?

До речі, чому це тут по-іншому? Тут ми отримуємо форум / г і на моєму форумі ми отримуємо мова = Fr в кінці URL-адреси?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від Cybershaolin View Post
    При зміні мови на форумі usercp на іншу мову, скажімо цьому прикладі:

Зараз: англійська
    Зміна для французьких
    Перехід назад на англійську

При збереженні браузера URL продовжує додавати старий мова = Fr в кінці або в якій-небудь URL (або в даному випадку, тут, на вашому форумі, він тримає це: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Чи є це помилкою?

До речі, чому це тут по-іншому? Тут ми отримуємо форум / г і на моєму форумі ми отримуємо мова = Fr в кінці URL-адреси?
    Я перевірю це є деякі, але з печивом - спасибі за увагу.

Про форму URL - перейти до Адмін Ср -&ГТ; від vbet&ГТ; Основні і подивіться, що ви встановили для Тип перекладу посилання

Виправлено - будуть включені в 3.1.3

Ну, я як і раніше стикаються з цією проблемою використання 3.2.2. Таким чином, ви prbably тримати цю відкриту, а не закрита ...

Quote Повідомлення від Cybershaolin View Post
    Ну, я як і раніше стикаються з цією проблемою використання 3.2.2. Таким чином, ви prbably тримати цю відкриту, а не закрита ...
    На жаль вона була виправлена і протестована в 3.1.3, можливо, ми виправили щось подібне.

Скажіть, будь ласка, це ви бачите це помилка на нашому сервері. Якщо ні, PM мені свій форум URL.
    Востаннє редагувалось vBET; 28-11-09 в 21:39.

Ні, це ніби нормально тут, але ви використовуєте vbSEO посилання каталогів тут, так що я не можу порівнювати, бо на моєму боці, я використовую "мова = ан" візерунок.

І це дуже корисна інформація для нас. Ми протестуємо його немає цієї конфігурації на нашому тестовому сервері.

Також ми рекомендуємо змінити ваш шаблон підходить для СЕО консенсусу. Зверніть увагу, що Ви не повинні використовувати vBSEO - від vbet підтримує його навіть для сирих форуму посилання (і в 3.3.0 буде підтримувати його також з посиланнями для перекладу БЕЗКОШТОВНО СЕО мод - Zoints СЕО).
    Востаннє редагувалось vBET; 29-11-09 в 16:08.

Я не використовую vBSEO і мої налаштування відобразити це. Дякуємо, що знайшли час, щоб подивитися на це.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •