Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 40

Тема: Форум повідомлення подвійний або потрійний повідомлення?

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

і в мене є тільки два електронних листи. все добре, я не можу відтворити твоє питання, тому я думаю, що все в порядку.

Користувач тільки що відправив, і обидва я і мої модератори отримали повідомлення в два рази!, Це сталося тільки після установки vBet.

Я додам вашу електронну пошту на наш форум, який дає повідомлення, якщо ви розмістите себе VBulletin не дасть вам повідомлення про власної посади, я відправлю повідомлення і подивитися, якщо у вас є тільки один лист

Тільки відправив і отримав 6 повідомлень .... ви б теж!

це може бути щось робити з кодом теги?

Добре, я помітив, що. Чи можете ви пояснити, як додати адресу електронної пошти на форумі? Я постараюся відтворити його на моїй тестовій форумі.

Я в першому пості

ок, спасибі за це. Тепер я спробую відтворити цю проблему на моєму тестовому форумі та виправити!

Дякую, але це може бути щось робити з моїм кодом теги і мої HTML кнопку для підсвітки коду.

Не соромтеся переглядати шаблони / файли у вас є доступ до обох

Тільки що нова посада в рамках цього форуму, але тільки одне повідомлення, але не використовувати теги Перетворення сортування та фільтрації лист для HTML

Стр. 2 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •