і в мене є тільки два електронних листи. все добре, я не можу відтворити твоє питання, тому я думаю, що все в порядку.
і в мене є тільки два електронних листи. все добре, я не можу відтворити твоє питання, тому я думаю, що все в порядку.
Користувач тільки що відправив, і обидва я і мої модератори отримали повідомлення в два рази!, Це сталося тільки після установки vBet.
Я додам вашу електронну пошту на наш форум, який дає повідомлення, якщо ви розмістите себе VBulletin не дасть вам повідомлення про власної посади, я відправлю повідомлення і подивитися, якщо у вас є тільки один лист
Тільки відправив і отримав 6 повідомлень .... ви б теж!
це може бути щось робити з кодом теги?
Добре, я помітив, що. Чи можете ви пояснити, як додати адресу електронної пошти на форумі? Я постараюся відтворити його на моїй тестовій форумі.
ок, спасибі за це. Тепер я спробую відтворити цю проблему на моєму тестовому форумі та виправити!
Дякую, але це може бути щось робити з моїм кодом теги і мої HTML кнопку для підсвітки коду.
Не соромтеся переглядати шаблони / файли у вас є доступ до обох
Тільки що нова посада в рамках цього форуму, але тільки одне повідомлення, але не використовувати теги Перетворення сортування та фільтрації лист для HTML