Повідомлення від
vBET
Так - це може бути те, що на його форумі, що вона працює через різних версій. Як я вже писав раніше, ніж я не знаю подробиць його інтеграції між VBulletin над MediaWiki. Схоже, що вона породжується VBulletin, все це може бути схема інтеграції як ви написали. Може бути, нова версія MediaWiki мод робить додаткові речі, може бути, у форумі розуму додаткових зусиль. Ти запитала його? Ви перевіряли опис новітніх мод інтеграції MediaWiki? Я бачу, що прапори в підвал - схоже, підвал створюється механізм шаблонів VB, а не тільки жорстко.
Як перевірити, робить гак global_complete використовується. Це дуже просто. Якщо ви зробили першу частину інтеграції відповідним чином - це значить, форум буде визнавати зв'язку з мовною код (тобто / пл /...) - тоді, якщо global_complete Підтримується сторінка буде переводити в порядку. Якщо вона не підтримується, то сторінка не буде переведений, і ви можете бачити, що на сторінку, яка повинна бути переведена посилання під прапорами матиме "vbet_flag 'в URL-адресі.