Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Користувачі вказати мову не в честі

Default Користувачі вказати мову не в честі

Я зареєстрований як нового користувача та обраного іспанська як моє оголошення мови, коли я потім увійти в форумі було англійською мовою, а не іспанський (я проживати в Англії так що мій браузер англійською, але в vbet налаштуваннях я вибрав «довіра користувачів" ), я перевірив в usercp деталі редагувати і мовою, вибраному показує іспанську?

Ви можете порадити, будь ласка?

З повагою,
    Саймон

EDIT: мова прапор (іспанська) не можуть бути вибрані так, що частина має честь його тільки, що вона не перекладати сторінки на іспанську!
    Востаннє редагувалось Simon Lloyd; 05-10-10 в 21:06.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,
    Цільовий користувач варіант його визначення мови Google. Google не запитав про мову взагалі, призначені для користувача настройки використовуються. ми віримо, що користувачу повідомлення, яке він написав, знаходиться в його мові, який він встановлений. Хіба тільки на повідомлення, написані цим користувачем.
    Форум мова завжди буде так, що ви вибрали. (Наприклад, "англійський")

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

компанія виконає перенаправлення на інший конкретний мову при встановленні спеціальної опції Різне розділ з ім'ям Перейти на мову користувача Ви можете просто перевірити його, змінивши настройки браузера мовою, перезапуск браузера (перенаправлення тільки для першого запиту в сесії, так що ми дозволяємо користувачеві змінити його пізніше), а іноді ясно печиво (якщо браузер буде проводити сесії після перезавантаження).

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •