Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Неможливо змінити мовами

Default Неможливо змінити мовами

Цитата:
    Повідомлення від Саймон Ллойд
    Я пішов вашим інструкціям установки на лист зараз ніхто не може отримати доступ до будь-якої теми на всіх!

Чи можете ви допомогти?

З повагою,
    Саймон
    Теми зараз бачимо (strange!), але ви не можете змінити мову, якщо ви робите ви будете перенаправлені на стандартне повідомлення VBulletin кажу, що ви слідували недійсною посиланню, зверніться до адміністратора.

Єдиний спосіб, щоб повернутися в форумах рідну мову є зміна в залежності від тієї мови, в панелі навігації, тобто / forumz / FR / к / forumz / EN /

Я на 100% впевнений, я дотримувався, перевіряти і перевіряти ще раз ваші інструкції, в мене є vbseo і vbseo карта сайту та зробили необхідні зміни.

З повагою,
    Саймон

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

те, що про ваше. Htaccess правила?
    Ви зробили будь-яких конфігурацій в AdminCP-> vBET-> головна?

Налаштовані головні і встановили 2 рядки переписати в обидві мої. Htaccess (один поза форумом корінь і один внутрішній)

Повинні вийти протягом 1 години повернеться відповісти на будь-які питання навколо 16:00 GMT

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Ви вставили неправильно. Htaccess правил.

правильну форму нижче:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 05-10-10 в 14:55.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •