Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 21

Тема: PhotoPlog питання

New. Htaccess здається просто 301 / пл / Галерея / галерея.

Я в даний час за допомогою нової кореневої Htaccess файл, і спробували його з обох файлів галереї вас в курсі вище. Я пішов останнім з двох там.

Я поклав у цій галереї htaccess, і URL-адрес працювати. Однак ніяких переказів насправді здійснюється на сторінці. Будь-які ідеї?

Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/gallery/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Я знаю, що PhotoPlog досить тісно інтегровані з VBulletin, але він може використовувати власний global_complete гак замість VB в. Будь-які ідеї?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Тут у вас є інструкції для інтеграції: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Існує описано, як інтегрувати з модами які doens't підтримки global_complete гачок. У прикладі PhotoPost не - я не знаю, як це у випадку Photoploq

У всякому разі я перевірив це URL: PL / галерея / - Pentax Новини & Чутки - PentaxForums.com і це все ще не працює ... Ви писали, що це нормально зараз, але, як я бачу, що це не так ...
    Як я бачу зміни, зроблені вами не праві. Існує не інструкція, яка описує встановити правила, мовні коди всередині плагіна.

Будь ласка, спробуйте це безліч.
    Для головної Htaccess.:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Для галереї Htaccess.:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING}

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Або для галереї Htaccess (не у відповідності з інструкціями - спробуйте пізніше).:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]
    Будь ласка, зверніть увагу, що це не поширюється на випадок, коли global_complete не підтримується, але спочатку давайте просто зробити переклад посилання робочі належним чином і потім перевірити, що відбувається з перекладом.

Plrase спробувати це зі стендом версії для галереї. Htaccess. Якщо все ще не працює, ви можете спробувати і це для головного Htaccess (зі стендом версії для галереї Htaccess) ..:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Це також модифікації через ваш правило, яке карти Everthing на index.php - Я думаю, що це є причиною, чому вона не працює зараз.
    Востаннє редагувалось vBET; 10-11-10 в 18:22.

Мій Htaccess файл насправді неправильне (зламав інші шляхи папки), так що я взяв його.

Спасибі за пропозиції, я спробую ті найближчим часом.

Тим не менш, не повинно бути галерея шлях / галерея / PL / а не в / пл / галерея /? Форум структура аналогічна: / форум / PL / а не в / пл / форум /

Схоже, другий корінь Htaccess працює разом з першою Htaccess галереї!

Намагатися Природа - Pentax Користувач Фотогалерея

Це 301 на звичайні сторінки, але я припускаю, що це прогрес. Тепер ми повинні з'ясувати, як отримати URL відстеження та фактичний перехід на роботу. 301 може бути пов'язано з vbseo 301, але за умови, що буде фіксованою, які наступні кроки?

Quote Повідомлення від moman View Post
    Мій Htaccess файл насправді неправильне (зламав інші шляхи папки), так що я взяв його.

Спасибі за пропозиції, я спробую ті найближчим часом.

Тим не менш, не повинно бути галерея шлях / галерея / PL / а не в / пл / галерея /? Форум структура аналогічна: / форум / PL / а не в / пл / форум /
    Галерея знаходиться не в форум, а тому мають різну структуру URL.

Quote Повідомлення від moman View Post
    Схоже, другий корінь Htaccess працює разом з першою Htaccess галереї!

Намагатися Природа - Pentax Користувач Фотогалерея

Це 301 на звичайні сторінки, але я припускаю, що це прогрес. Тепер ми повинні з'ясувати, як отримати URL відстеження та фактичний перехід на роботу. 301 може бути пов'язано з vbseo 301, але за умови, що буде фіксованою, які наступні кроки?
    Так, я бачу це 301 редірект. Це не повинно статися і так, це можливо, що це зроблено vBSEO. Спочатку переконайтеся, що, що ввімкнено URL відстеження поза форумом каталозі в настройках в панелі адміністратора
    Якщо ще є перенаправлення, будь ласка, перевірте, як він буде працювати з 2-ой. Htaccess для галереї.
    Якщо до цих пір перенаправлення ласка, на хвилинку коментар в галереї Htaccess правило vBSEO і перевірити, чи дійсно 301 по і раніше відбувається там -. Ми хочемо, щоб підтвердити це є vBSEO вини. Крім того, якщо він не перенаправляти то, будь ласка, скажіть це сторінка переведена чи ні (ми хочемо також підтверджують, робить гак global_complete використовується в ваш мод)

Я буду йти вперед і перевірити зараз. Я впевнений, PhotoPlog використовує свій власний photoplog_global_complete гачок, так що ми, можливо, доведеться додати деякі виклики функцій вручну. Я відправлю оновлену інформацію з цього найближчим часом.

Проте після того як я перенаправлення видаляються користувача перенаправлення. Що потрібно нашим наступним кроком може бути?

Перш за все - вибачте за пізній відповідь. Мені не вистачає твоїх посаду та Матеуш лише нагадують мені про це.

Будь ласка, PM деталі доступу для вашої панелі адміністратора + FTP - нам потрібно, щоб перевірити його на вашому боці. Це перенаправлення не повинно відбуватися і з ним ми не можемо визначити, що повинне бути наступним кроком. Іншими словами - Наступним кроком буде зробити це перенаправлення зникає.

Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •