Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Просто підтверджують процедури оновлення

Default Просто підтверджують процедури оновлення

Мені просто потрібно уточнити процедуру переходу на VBet

Im в даний час працює VB3.8.1, з vbseo 3.5.2 і 2.3.10 vbet
    Я буду оновлення до vbet 336 (плюс-мінус точку тут і там)

Відповідно до інструкцій

Вбивств переписати правила в Htaccess
    Видалення 2.3.10

Оновлення vbseo редагувати файли з них (буде форумах продовжують функціонувати в той час як це відбувається)
    Завантажте всі файли vbet
    Імпорт продуктів і змінювати в міру необхідності

Чи повинні ми ключ Google API?

На якому етапі вище оновлення форумах перестають працювати до завершення змін або чи буде він працювати повністю через процес оновлення

Яку версію htacess правила перезапису, ми використовуємо з VBSEO?

Ще одне питання. Якщо я встановив користувач до як іспанську мову за замовчуванням
    Чи можу я взяти RSS-каналів з місцевих газет, публікуйте їх через цей користувач і повідомлення з'являються в моїй мови за замовчуванням на форумах, як англійська

Вибачте за болю з вищевикладеним, я просто необхідно мати ясність у голові, плюс Im страждання з людиною грипу, який dont допомогти функціонування мозку повністю

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Перший видаліть повністю безкоштовну версію (включаючи видалення. Htaccess правил). Тоді, будь ласка, встановити платний. А потім інтегруватися з vBSEO. Так vBSEO інтеграції, в кінці.

Google API ключ ніколи не було обов'язковим, але Google оцінити, коли ви його використовуєте. Таким чином, ми рекомендуємо використовувати його. Зверніть увагу, що при видаленні безкоштовна версія всі конфігурації вже не буде. Так що ви можете скопіювати ваші ПАРЄ Google API ключ до деяких тимчасовим файлом.

Форум повинен працювати весь час. Звичайно переведені посилання не будуть працювати в той же час між видаленням старої версії і повної установки та інтеграції нового. Проте звичайні сторінки буде добре

Правила для платної версії ви знайдете в пакеті vBET. Також в описі параметрів переходу на посилання SEO ви знайдете посилання на ці правила (необхідно змінити, якщо форум використовує підкаталог, тому, будь ласка, тільки парою інструкціям, там).

У цей момент vBET підтримує переклад тільки вихідних каналів RSS. У нас вже є особливість проханням підтримати також переведення вхідних каналів RSS і як я пам'ятаю це прийнято (до сих пір немає дати випуску заплановано на цей).

Надія грипу піде швидко Просто запитати, коли ви хочете. Все добре описано, і ми будемо відповідати на питання, коли ті прийшли. Таким чином, ви можете використовувати наш безкоштовний онлайн-підтримки, або навіть просто замовити Установка служби за $ 30 і залишити роботу до нас

Привітання для, що Майкл.
    Як він читав, було зробити код VBSEO зміни першого або нічого не буде працювати, в тому числі AdminCP
    Потім завантаження і установки vbet
    Таким чином, її випадку установки vbet, то vbseo зміни до здійснення будь-яких включення бітів

Дякуємо за допомогу та поставивши мене прямо на цьому

Фактично один безпечніше

Завантажив всі файли, зроблені vbseo змін і т.д.
    Коли я дозволяють продукт, я не отримую текст шоу на форумах на всіх
    В панелі адміністратора, ви намагаєтеся зберегти зміни, введіть серійний номер і т.д., і ніщо не рятує.
    Ви натискаєте на збереження і отримую порожній екран

Мені довелося відключити продукт в даний час

Встановлено, що мені довелося відключити продукт, зберегти зміни. Встановити мов і т.д.
    Потім увімкніть продукт, щоб все працювало
    Все, здається, працює нормально, хоча в даний час

Так що якщо ви будете намагатися, щоб втілити ці ви можете мати непередбачене поведінку.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •