Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 14

Тема: Користувачі розміщення на різних мовах

Default Користувачі розміщення на різних мовах

Привіт не могли б ви сказати мені, якщо користувачеві повідомлення, скажімо, голландський після перегляду форумів голландською мовою, коли я бачу пост він буде англійською мовою?

Крім того, наскільки більше використанні бази даних або таблиці бази даних існують?

Чи є додаткове навантаження на сервер?

Це SEO безпечно?

Може всі переклади бути автоматичним, тобто все іспанська завжди будете бачити це по-іспанськи все Росія завжди буде бачити його в Росії ********** і т.д.?

З повагою,
    Саймон

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт, vBET може розпізнавати мову повідомлення (настроюється). Таким чином, якщо користувач пише повідомлення поспішати на якому підтримуваному мовою, то vBET впізнає його мова (за допомогою Google), а потім автоматично непрозорою його до відповідного BBcodes.

vBET створює нові таблиці кешу, але не внесли змін у рідному таблиць форуму.

Є, звичайно, буде додаткове навантаження - це не перекладається чарівно

Усього автоматичного перекладу

Text automatically translated from: Spanish to: Ukrainian
    Translated text
    Тест:
    Мене звуть Симон, я не дурень
    Original text

Я думаю, то їм просити це може бути запущена без прапорів вгорі або вибору мови випадаючого?
    Я хочу відвідувачі мого сайту автоматично переглядати сайт на своїй мові (за умови їх браузери встановлені на стандартні своєї країни), не потрібно натискати кнопки або що-небудь, як я не хочу мати прапори або випадає, але в пост корисно, я також користувальницький код BB Thats оброблятися окремому файлі PHP використанням регулярних виразів чи буде це проблемою?

Text automatically translated from: Spanish to: Ukrainian
    Translated text
    Тест 2:
    Мене звуть Симон, я не дурний! редагування для подвійного мовного тесту
    Original text
    Мені сподобався цей тест
    Востаннє редагувалось Simon Lloyd; 01-10-10 в 14:30.

У той час я, як мода (ну тести верб зробити) я боюся, підтримку під час відповіді дуже погане, я відправив вчора о 2:14 вечора (GMT) і до цих пір немає відповіді 19 годин!

Він не дає мені впевненість, щоб купити.

Гей, хлопці 30hrs тих пір, як відповідь, ви хочете, щоб продати ці речі чи ні?

Quote Повідомлення від Simon Lloyd View Post
    Я думаю, то їм просити це може бути запущена без прапорів вгорі або вибору мови випадаючого?
    Я хочу відвідувачі мого сайту автоматично переглядати сайт на своїй мові (за умови їх браузери встановлені на стандартні своєї країни), не потрібно натискати кнопки або що-небудь, як я не хочу мати прапори або випадає, але в пост корисно, я також користувальницький код BB Thats оброблятися окремому файлі PHP використанням регулярних виразів чи буде це проблемою?
    Останній раз питати то я не буду турбуватися, щоб купити цю установку, але прості Google розробники JQuery версії просто перекладати сторінки!

Будь ласка, дайте відповідь на мій querie вище і такі можливості:

Я vbseo і vbseo карта є що-небудь додаткові мені потрібно зробити після покупки цього мода (враховуючи, що я коли-небудь отримати відповідь тут), щоб переконатися, що все працює?

Доброго дня. Зверніть увагу, що наш сервіс не 24 / 7. У робочі дні ми кожен день. У вихідні зазвичай занадто, все ще може бути не так часто. Також у нас є клієнти з цільного світу, так що іноді час відгуку залежить від різниці в часі (як правило, ми спати ночами ).

Вибачте за таку пізню відповідь. Зверніть увагу, що Каміль (наші співробітники хлопець) щойно повернувся з відпустки, так що з понеділка ми повернемося краще час відгуку

Крім того, в даному випадку - я просто сумую на ваше запитання, тому що це було fallowed на тестове повідомлення. Коли я приїхав сюди, я бачив тільки тест і не ставив увагу на повідомлення, перш ніж вона (як було відправити хвилину після хвилини). Вибачте - це була моя помилка. Навіть зараз я був збентежений, що це таке і повернувся на початку цієї розмови, щоб з'ясувати, чому ви пишете про якісь 30 годин, коли я був тут вчора, і не було нічого в мою адресу. Тепер я знаю, що не було нічого, що я помітив - Мені не вистачає вашого повідомлення оману наступну тестове повідомлення. Ще раз прийміть мої вибачення.

Відповідаючи на питання, ви можете повністю відключити прапори і встановити опцію автоматичного перенаправлення користувачів на свою мову на основі їх налаштування браузера (vBET використовує заголовки відправити браузера для цього). Проте це не рекомендується:
    1. За замовчуванням Google не буде бачити ваші додаткові сторінки. Це буде, якщо додати тих, в карту сайту. Якщо ви цього робити не буде, то ці сторінки не будуть індексуватися, тому ви не отримаєте додатковий трафік від нових місцях - люди просто не дізнаються про те, що
    2. Користувачі можуть виходити від не своїх комп'ютерах. Тобто якщо хтось з Польщі, але піде на ваш форум від деяких інтернет-кафе в Англії, то браузер скаже vBET що мова має бути англійська мова. При відключенні прапори, які ви не дасть користувачеві можливість змінити мову.

Custom BBCodes не повинно бути проблемою, якщо такі дійсно BBcodes. У нас вже була проблема з одним мод який, використовуючи свої власні "BBCodes", але це питання, тому що вони дійсно не використовувати BBCode - просто текст, в якому вони обробляються себе. Зверніть увагу, що BBCode це не просто текст в теги [] обробляється регулярний вираз. Будь ласка, зареєструйтесь спеціального знака, який зареєстрований в двигуні VBulletin і це розбирається двигуна VBulletin (ви повинні плагін для відповідних гачків). Якщо ви не використовуєте це той шлях, то ви дійсно не мають BBCode, просто особливий знак визнано в коді. У такому випадку ви можете мати проблеми. Тому що в такому випадку це не форум-кодів, тому він не буде розбиратися по VBulletin і коли мову BBCode буде розбиратися, він отримає текст для перекладу з вашими спеціальними знаками, які НЕ BBCodes, навіть якщо знаходяться всередині [] (бо VBulletin не впізнав його так просто залишити його) - так що цей текст буде відправлений на переклад і Google може порушити ваші спеціальні знаки (тобто, поставивши пробіл перед закриттям]).
    Востаннє редагувалось vBET; 02-10-10 в 22:47.

Quote Повідомлення від Simon Lloyd View Post
    Останній раз питати то я не буду турбуватися, щоб купити цю установку, але прості Google розробники JQuery версії просто перекладати сторінки!

Будь ласка, дайте відповідь на мій querie вище і такі можливості:

Я vbseo і vbseo карта є що-небудь додаткові мені потрібно зробити після покупки цього мода (враховуючи, що я коли-небудь отримати відповідь тут), щоб переконатися, що все працює?
    Я просто відповідаю на ваше запитання, коли ви писали цю

Ви також може інтегруватися з Sitemap Generator, щоб URL-адрес для перекладу сторінок, включених в карту сайту. У цьому немає необхідності (якщо у вас є прапори, Google знайде ці сторінки так чи інакше, все ще може зайняти більше часу, в такому випадку).
    Востаннє редагувалось vBET; 02-10-10 в 23:12.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •