Я читав про це, перш ніж тут

Quote Повідомлення від rstankiewicz View Post
Чи є спосіб оновлення кешу, якщо перекладу Google не зовсім правильно? Адміністратори можуть редагувати вихідний пост, але вони можуть забезпечити краще людське перекладу в місце утримання від підприємства перекладач?
Quote Повідомлення від vBET View Post
Ми думали про це (такі перекази можуть бути помічені, щоб уникнути видалення з кеша) але, на жаль Google не дозволяє цього. За даними Google умовах ви не можете змінити результати Google переклади. Тому ми не можемо додати такі можливості.

Мої користувачі скаржаться на переклад результат на Google більшість з них дуже погано або не правильно, ми повинні бути можна вручну редагувати результат / Чейс з кращого людської переклад деяких посад

Так як Google Translate навіси, ми не можемо змінити і зберегти результат перекладу / chache, як ви сказали, жирним шрифтом і вище, але ми можемо перевести повідомлення на 100% керівництво, потрібні кращі людські переклад на цей пост, так що нічого Google переклад на пост, який редагував на людину перекладу

Наприклад у мене є одне повідомлення, що дуже поганий результат на іншу мову з Google Translate, так що адміністратор може перевести це одне повідомлення, ручний 100% і зберегти результат без необхідності очищати його останнього

хм я все ще думаю, як зробити це з поточною версією vbet зараз, використовуючи PhpMyAdmin або ручна на посаду