Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Ручне редагування іншу мову перекладу результат / кеш, по адміністратора

Default Ручне редагування іншу мову перекладу результат / кеш, по адміністратора

Я читав про це, перш ніж тут

Quote Повідомлення від rstankiewicz View Post
    Чи є спосіб оновлення кешу, якщо перекладу Google не зовсім правильно? Адміністратори можуть редагувати вихідний пост, але вони можуть забезпечити краще людське перекладу в місце утримання від підприємства перекладач?
    Quote Повідомлення від vBET View Post
    Ми думали про це (такі перекази можуть бути помічені, щоб уникнути видалення з кеша) але, на жаль Google не дозволяє цього. За даними Google умовах ви не можете змінити результати Google переклади. Тому ми не можемо додати такі можливості.

Мої користувачі скаржаться на переклад результат на Google більшість з них дуже погано або не правильно, ми повинні бути можна вручну редагувати результат / Чейс з кращого людської переклад деяких посад

Так як Google Translate навіси, ми не можемо змінити і зберегти результат перекладу / chache, як ви сказали, жирним шрифтом і вище, але ми можемо перевести повідомлення на 100% керівництво, потрібні кращі людські переклад на цей пост, так що нічого Google переклад на пост, який редагував на людину перекладу

Наприклад у мене є одне повідомлення, що дуже поганий результат на іншу мову з Google Translate, так що адміністратор може перевести це одне повідомлення, ручний 100% і зберегти результат без необхідності очищати його останнього

хм я все ще думаю, як зробити це з поточною версією vbet зараз, використовуючи PhpMyAdmin або ручна на посаду

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ми знаємо, що Google не завжди досконала. Для деяких мов це просто чудово, для деяких не такий великий. Але він стає краще і краще.

Ви дали відмінна ідея - дозволити писати цілі переклад з нуля. І це буде в порядку відповідно до Google TOS. Ми приймаємо це, і я думаю, що я вже знаю, як ми можемо зробити це з адміністрацією сайту.

Ви дали відмінна ідея - дозволити писати цілі переклад з нуля. І це буде в порядку відповідно до Google TOS. Ми приймаємо це, і я думаю, що я вже знаю, як ми можемо зробити це з адміністрацією сайту.
    Ви можете розповісти нам, як це зробити в поточній версії? або який-небудь підказки?

, Якщо інші члени більш Ідея ласка, поділіться теж, так що ми можемо мислення краще для його разом

Прямо зараз я пропоную триматися. Саме тому, що при оновленні кеша даних вручну він буде видалений в будь-якому випадку після очищення кеша. Ми повинні додати нову колонку для кешу бази даних, щоб розпізнавати, які переклади автоматичного яких немає, так що Cache Cleaner не призведе до видалення ваших перекладів.

Ми також будемо працювати для інтеграції з системою VBulletin фраз, щоб використовувати його для GUI стандартних текстів на інших мовах. Це може бути важко через відсутність гачків у відповідних місцях. В усякому разі, навіть без цього ми будемо в змозі звертатися з ручною переклад. Просто прохання провести зараз, у противному випадку чистого на вашому перекладів, як автоматичне переказів.

добре розуміють

Ми пам'ятаємо про це

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •