Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 3 FirstПерший 123
Результати 21 до 28 з 28

Тема: Тест: Цей текст написаний французькою мовою

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

ОК, вона реалізується і буде включена в vBET 3.2.0 (так, ми планував 3.1.3, але там занадто багато змін, так що це буде 3.2.0).

Ви можете перевірити це тут. У цьому форумі насправді має обрана стратегія вірити Google, коли результати не менше 10% впевнений.

Так що насолоджуйтесь

Text automatically translated from: Polish to: Ukrainian
    Translated text
    Наприклад, це повідомлення не було зазначено мені, що він є польська мова. Або вручну або за допомогою установки мови за замовчуванням. Коротше - я брехав, стверджуючи, що vBET повідомлення англійською мовою, але з використанням vBET визначення мови він зрозумів, що повідомлення тільки англійською мовою польською мовою, і це правильно зазначений
    Original text

Велика робота. У вас є дата релізу в голову? Мені дуже потрібна нова версія ...

Quote Повідомлення від Cybershaolin View Post
    Велика робота. У вас є дата релізу в голову? Мені дуже потрібна нова версія ...
    Та у нас є - сьогодні Ми раді надати швидкий, що потрібно нашим клієнтам

Виробництво вже йде. Все це займе до 2 годин. Нам потрібно також проводимо додати для інтеграції VBA Dyna для підтримки мови виявлення там же

Ось це так! Спасибо большое! Відмінний сервіс!

Quote Повідомлення від vBET View Post
    ОК, вона реалізується і буде включена в vBET 3.2.0 (так, ми планував 3.1.3, але там занадто багато змін, так що це буде 3.2.0).

Ви можете перевірити це тут. У цьому форумі насправді має обрана стратегія вірити Google, коли результати не менше 10% впевнений.

Так що насолоджуйтесь
    Text automatically translated from: Polish to: Ukrainian
    Translated text
    Це всього лише тест, який перевіряє, чи є визначення мови добре працює з лапками, спрямованих на нових лініях.
    Original text

Quote Повідомлення від vBET View Post
    OK - тепер я знаю, що можна визнати мови CURL. Крім того, що Google робить помилки, але такий добрий, що говорить, що впевнений, що він про його вгадати (0 - зовсім немає, 1 - 100%, все, що між - Ви знаєте, що).

Так що в цей момент моя пропозиція для цієї функції, щоб зробити його налаштовується за допомогою опції:
    - Завжди довіряти користувача (краще для продуктивності - Google не запитав, коли нове повідомлення йде, всі інші варіанти, запитаєте Google про реальний мовою)
    - Завжди довіряти Google (Google результат завжди використовується як справжній мова - не добре для коротких повідомлень)
    - Довіра користувачів, але запитайте Google (в такому випадку, коли Є відмінності між тим, що користувач знаки й те, що Google каже адміністратор отримає лист про нього)
    - Довіра Google, коли результат є гідним довіри (ще один параметр покаже, наскільки впевнений, Google повинен бути використовувати його результат - тобто 0,3)

І ще одна річ - Google не буде запропоновано, якщо користувач в будь-якому місці набору повідомлень мову BBCode вручну.

Що ви думаєте про це?
    В варіантів, запропонованих вище, що буде спосіб вибрати з коли це було зроблено по-старому до здійснення цього?

Quote Повідомлення від Cybershaolin View Post
    В варіантів, запропонованих вище, що буде спосіб вибрати з коли це було зроблено по-старому до здійснення цього?
    Завжди довіряти користувач - таким чином визнання не проводиться.

Стр. 3 з 3 FirstПерший 123

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •