OK - тепер я знаю, що можна визнати мови CURL. Крім того, що Google робить помилки, але такий добрий, що говорить, що впевнений, що він про його вгадати (0 - зовсім немає, 1 - 100%, все, що між - Ви знаєте, що).
Так що в цей момент моя пропозиція для цієї функції, щоб зробити його налаштовується за допомогою опції:
- Завжди довіряти користувача (краще для продуктивності - Google не запитав, коли нове повідомлення йде, всі інші варіанти, запитаєте Google про реальний мовою)
- Завжди довіряти Google (Google результат завжди використовується як справжній мова - не добре для коротких повідомлень)
- Довіра користувачів, але запитайте Google (в такому випадку, коли Є відмінності між тим, що користувач знаки й те, що Google каже адміністратор отримає лист про нього)
- Довіра Google, коли результат є гідним довіри (ще один параметр покаже, наскільки впевнений, Google повинен бути використовувати його результат - тобто 0,3)
І ще одна річ - Google не буде запропоновано, якщо користувач в будь-якому місці набору повідомлень мову BBCode вручну.
Що ви думаєте про це?