Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 8 , 8

Konu: Forum ekran url çevrilmiş değil

Üye

Default Forum ekran url çevrilmiş değil

Forum, BB forum Hmm, ve diğer bazı forum i forumu ekran url url hala varsayılan dil kullanarak, tercüme

örnek

gerçek sayfa
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/
    tercüme sayfası, url hala aynı ingilizce kelime
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/es/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/id/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/it/forum/bug-reporting/

Bunun için herhangi bir düzeltme var mı? veya i kaçırdığımız bir şey var mı?
    Last edited by basketmen; 14-09-10 at 16:51.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

URL Forum ismi tercüme değildir vBSEO için bu destek yok. Bu vBulletin 4.x dostu URL'ler desteklenmektedir.

Biz, bu konuları için URL'leri gibi geri dönüşümlü çünkü vBSEO için bu destek yok. Biz her zaman bu konuda bu konu biliyorum çeviri geri dönüşümlüdür Konu için URL'ler Konunun İD numarasını içerir. Bu forum URL'ler için çalışmaz.

Biz zaten bunu yapmak için özellik isteği var ve çok görmek ile ilgili sorunlar. Bunu desteklemek mümkündür. Yine de şu anda çok büyük öncelikleri ile diğer görevleri var, veya sadece daha az sorunları ile

Üye

hmm, açıklama için teşekkürler var

ben bir şey alırsanız ben de paylaşacak

Üye

ok ben zaten hala VB3 kullanarak, bunun için bir yol bulundu.

bu yüzden/ domain.com/forumname vbseo.com forum tarafından kullanılan gibi domain.com/forumid/ ile değiştirdim vBSEO SEO Plugin - vBSEO.com Genel Tartışma

şimdi başka bir dil ile hiçbir sorun bile forum url / url forumid bu gibi hayır / forumname, çünkü

/ default forum url domain.com/f2
    espana url domain.com/es/f2 /
    italya url domain.com/it/f2 /

(Yedekleme ilk şey yapmadan önce lütfen yapmak, bunu kendi riski altında) bunu nasıl

1. Vbseocp.php için git> URL Rewrite ayarları -> Forum Url'ler -> Gelişmiş Ayarlar

Tüm ayarları değiştirmek [forum_title] kullanarak bu f [forum_id] (vbseo.com forum eskisi gibi)

2. Domain.com / forumname gibi forumname kullanarak sadece biz 301 eski forum url Yeni forum url yönlendirmeye gerek yoktur, bu yüzden domain.com/f2 / gibi forumid / forum url değişmiş olduğundan, google ve diğer web sitelerine endeksli url değer kaybetmeden 301 Yeni forum url yönlendirilir

> Özel yönlendirmeleri vbseocp.php ->

eklemek ve yeni bir url ile eski forum url değiştirmek, her forum id (aşağıda kalın kısmını değiştirmek sayesinde Vbseo.com içinde Mert Gökçeimam)

'F / eski-forum-adı /(.+)$' =>' f / fkimlik/ $ 1 '
    'F / eski / forum-name' => 'f / fkimlik/ '

Forum URL dahil forum ismi SEO için iyi olduğunu lütfen unutmayınız.

Bu yüzden tavsiyem sadece forum id forum URL'ler sahip fikir yeniden ...

Bir önceki yanlış neydi? Tüm bu adımlar için nedir? Neden kuvvet Google indeksi tüm forum sayfalarına? ... Aynı zamanda konu URL'ler (bu yüzden de sadece forum id) etkiler Eğer siz de Google tüm konu URL'ler yeniden endekslemek için zorlar ...

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Forum URL dahil forum ismi SEO için iyi olduğunu lütfen unutmayınız.

Bu yüzden tavsiyem sadece forum id forum URL'ler sahip fikir yeniden ...

Bir önceki yanlış neydi? Tüm bu adımlar için nedir? Neden kuvvet Google indeksi tüm forum sayfalarına? ... Aynı zamanda konu URL'ler (bu yüzden de sadece forum id) etkiler Eğer siz de Google tüm konu URL'ler yeniden endekslemek için zorlar ...
    evet ben zaten düşünme ve bu konuda dikkate alınarak bir çok forum ismi vbseo.com forumu (yeterli forumu adı, başlık, açıklama ve anahtar kelimeler) gibi forum url gerçekten gerekli değildir. Konu url etkilenmez, hiç değişmedi url konu adı

Quote Nickli Üyeden basketmen View Post
    evet ben zaten düşünme ve bu konuda dikkate alınarak bir çok forum ismi vbseo.com forumu (yeterli forumu adı, başlık, açıklama ve anahtar kelimeler) gibi forum url gerçekten gerekli değildir. Konu url etkilenmez, hiç değişmedi url konu adı
    Konu URL de forum içerir. Yani, konu URL'ler forum adı ve şimdi sadece forum id dahil, daha önce bu URL'ler çok değiştirilir. Değilse, o zaman hala Google indeksleme sırasında URL'den sözcükleri kullanır. Forum URL forum ismi olması SEO açısından daha iyi hale getirir - bu kelimeleri arama için daha yüksek bir konum kazandırmaktadır.

Üye

Evet ben zaten bu konuda düşünme yazılan yukarıdaki gibi, size teşekkür ediyor ve birkaç gün bir sürü hafta araştırma, ben denemek istiyorum

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •