Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: Mobile Device Stil Atama ve farklı tarzı farklı kullanıcı tarafından kullanılan

Üye

Default Mobile Device Stil Atama ve farklı tarzı farklı kullanıcı tarafından kullanılan

Bu, varsayılan olarak farklı bir stil (örneğin mavi tarzı) ile BB Tam Misafirler için Dosya Cache (örneğin yeşil tarzı), ve diğer kullanıcı saklanan bir stil forum açarsanız, bu yüzden farklı bir kullanıcı tarafından kullanılan farklı bir stil ile ilgili aslında- ikinci kullanıcı hala (yeşil stil, mavi tarzı değil) bir tarzda depolanan ilk kişi tarzı elde

Vb.org en popüler mod biri var Mobile Device Stil Atama

autodetect eğer kullanmak için cep telefonu (PC) kullanarak kullanıcı Mobil süper hafif deri / style, Varsayılan kullanarak.

dosyalarında depolanan tarzı tarzı da dosyalarında saklanan açılış Cep telefonu kullanarak varsayılan stil, böylece kullanıcı, çünkü, Misafirler için BB Tam Dosya Önbellek kullanarak bu yana çalışmıyor, genellikle varsayılan stil (pc stil için)

BB Tam Dosya Cache i Misafirler için devre dışı bıraktığınızda tekrar çalışmaya bu mod, chace silmek ve tekrar chmod 755 vbet_guestcache klasör

ben hala çalışıyorum bu çalışma mod (veya farklı bir kullanıcı tarafından kullanılan farklı bir stil), ama tam chace, çok çalışan, böylece belki de aynı tarzı ile sadece kullanıcı tarafından kullanılan, çok stili tarafından saklanan dosyaları chace

anlamak için lütfen bana bildirin zor değil hala varsa, ben bunu yapmak daha net bir şekilde çalışacağız

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Diffetenr stilleri Konuk Önbellek aind son sürüm BB appropriatelly çalıştığını lütfen unutmayın. Konuk Önbellek adı karınca Konuk Önbellek açık olsa bile misafir stillerini değiştirmek için izin nasıl dosya stili kimliği ekler.

Bunun için ilk önce son BB sürümü yüklü kontrol ediniz.

Evet sonra eklenti BB kullanılması gerektiğini belirler önce işe yarayacağından emin olun. Bu gerekli tüm ne olduğunu - mod tarzı değişiklikleri kimliği ve milimetre kalınlığında değişiklik BB denetler önce yapılmalıdır. BB styleid kanca Konuk Önbellek dosyası belirlemek için kullanıyor global_start

Üye

hi Michał

- =TR --> baktım; Ürün --> bu yüzden BB 3.3.6 son

- Burada zaten yer alan bu stil id, vbetchace bazı örnek?
    _showthread_php_t_8458210.html
    _showthread_php_t_8808510.html
    _showthread_php_t_8811110.zip
    _showthread_php_t_1989110.zip

- Michał oluşturmak ve tam chace dosyayı okumak, i eklenti tam chace dosyası kullanarak bazı stil dışlamak için bu mod için koşullu kod yazmak olacağını tam eklentisi bana söyleyebilir. Örneğin eğer tarzı id no.1 o / tam chace kullanarak o, ama eğer kullanıcı tarzı id no.2 / tam chace kullanarak kullanılarak

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Ziyaretçi önbellek kod dosyasında yer almaktadır / / Vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php ve fonksiyon vbet_getGuestCacheFile önbellek dosyası adını belirler. Gördüğünüz gibi tarzı kimliği dosya adının sonunda kullanılır ve okunur
    Code:
    $vbulletin->userinfo['styleid']
    Tam dosya önbellek kanca bb tarafından okunur global_start yazılı ve kanca global_complete veya global_shutdown.

Üye

Tamam ben zaten çalışan veya bu mod BB dışlamak istediğiniz diğer stilleri için, diğer insanlar bu sorunu olsun eğer bilmiyorum, ama evet ise siz de bu çözümü kullanarak yapılan

Admincp için -> Plugin & Ürünler -> Plugin Yöneticisi

Bu 3 eklentileri arama
    BB Kurumsal Çevirmen
    Yaz konuk önbellek
    BB Kurumsal çevirmen - Bayraklar

ile açın ve kod içerik sarın koşullu

(STYLEID! = 10)
    {
    / / Kod içeriği
    }

örneğin BB kullanarak ve tam chace kullanarak değil, bu tarz çıkarmak isteyen kendi stili kimlik numaranız ile değiştirmek 10 : Mobil süper hafif deri / style kullanarak o Mobile Device Stil Atama ben şimdi kullanımı gibi

Nb. - Stil id numarası ne olduğunu biliyor phpmyadmin gitmek> Tablo: Stil -> styleid sütun sayısını görebilirsiniz
    Last edited by basketmen; 14-09-10 at 13:51.

Kıdemli Üye

Sadece mobil cihaz tarzı unistalled i ** hakkında bir gün gelir kaybetti ama etrafında oynamaya vaktim yok ve ben bunu yaparken bir adam 10 **** saatte ödemek için gitmiyorum.

"Bitmiş" ürünler satın neden Thats, herkes için bir beta tester olmak istemiyorum.

Paylaşımı iyi bir iş yapıyor ve ben son derece takdir ediyorum.

Cheers arkadaşı ...

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •