Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 3 , 3

Konu: Vbseo ile yükleme sorunu

Üye

Default Vbseo ile yükleme sorunu

1. Vbseo 3.2.0 kullanıyorum, ben cant ReadMe.html içinde talimat gibi functions_vbseo_createurl.php dosya içinde bu kodu bulun:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ ttl);

i zaten çok vbseo dosyalar içinde arama ama hala cant bulmak

sen benim ftp ve diğer ayrıntıları ihtiyacınız varsa bana bildirin lütfen yardım

2. Henüz bu yüzden kapatmak için ihtiyacım yok hala bir çözüm var mı "'META KEYWORDS' İçerik değiştirilsin mi?" varsayılan dil BB kullanmadan önce gibi? Belki BB kullanarak koşullu gibi dosyaları

Üye

Beyler lütfen ben burada destek alabilirsiniz Gerçekten burada yardıma ihtiyacım var

ben zaten yukarıdaki sorunu nedeniyle BB gitmek 24 saat daha fazla ama yine de cant kurmak satın

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba.

1. VBSEO güncelleyin. Eski sürümü kullanıyorsanız.

Sürümü ile halen BB kullanabilirsiniz, ancak vBSEO ile entegre edilebilir, böylece bağlantılar tercüme olmayacaktır. Diğer tüm BB işlevleri iyi çalışır.
    Ayrıca eğer BB güncellemek istiyorsun yoksa konu başlıklarını almak için bu eski BB sürümü gerekli olan kod için kendinize bakın ve değiştirin lütfen. Kullanıldığı bak diyeyim ipucu olarak işlev vbseo_thread_seotitle. Lütfen eski sürümleri BB BB 3.2 ile çalıştığını unutmayın.x forum 3.2.2 üzerinde çalışıyordu hatırladığım kadarıyla) ve entegrasyon prosedür farklıydı, ama şu anda eski entegrasyon talimatları veremem yani, çalışmaz. BB kodunu değiştirdi ve ayrıca BB mi, bir entegrasyon da değiştirilmesi gerekiyordu.
    Ben sadece kontrol ve vBSEO 3.2.2 kod bulabilirsiniz:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Yani sadece çok eski desteklenmiyor sürümü. Lütfen, güncelleme veya bağlantılar çeviri olmadan BB (SEO için iyi değil), ya da değiştirilmesi gereken kod bulmak ve değiştirmek.

2. Şu anda bu seçeneği kapalı olmak zorunda. Arama motorları sadece anahtar kelime meta etiketi yok sayar ve indeksleme için gerçek sayfa içeriği kullandığı için, SEO etkisi NOT olacağını lütfen unutmayınız.
    Last edited by vBET; 02-09-10 at 22:45.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •