Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 12

Konu: Ziyaretçi önbellek sorunu

Kıdemli Üye

Default Ziyaretçi önbellek sorunu

Michael öneri üzerine konuk önbellek çalıştı. Bu etkin olduğunda ehhhh, ben bile bir sayfa açmak değildir. Sadece bu olsun:

Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor
    Dostum, ben sadece bir kez doğru bir şey burada çalışmak isterdim.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,

konuk önbellek şimdi çalışıyor ama seçenek: GZIP HTML Çıkışı artık devre dışıdır.
    Bu kodlama ile bir konudur. gziped konuk önbellek dosyaları ve bu dosyaları okumak için çalıştığınızda bir kodlama sorunu var.

Kodlama ile bu sorunu bulmaya çalışacağız.

Kıdemli Üye

Sadece benim forumda Ne olursa olsun geri alabilirsiniz. Şimdi 02:00 hiçbir tepki ile benim forum ve 1 Gönderdiğiniz. Benim tüm forum şimdi berbat tamamlandı. Benim ACP oturum ya da herhangi bir ılımlılık yapamaz. Bu komik değil ************************!!

Quote Nickli Üyeden Taurus View Post
    Sadece benim forumda Ne olursa olsun geri alabilirsiniz. Şimdi 02:00 hiçbir tepki ile benim forum ve 1 Gönderdiğiniz. Benim tüm forum şimdi berbat tamamlandı. Benim ACP oturum ya da herhangi bir ılımlılık yapamaz. Bu komik değil ************************!!
    Lütfen çerezleri temizlemek.

Ben bir soru var:
    SSH bir şey, sunucu kontrol miyim?
    SSH ile bu sorguyu yazınız: #httpd-t-D DUMP_MODULES
    bulmaya çalışın deflate_module. Eğer bulabilirsiniz buraya yazınız.

Kıdemli Üye

SSH nedir?

Komut satırı ile sunucu için bir erişim var mı?
    burada sunucu yapılandırma vb değiştirebilirsiniz
    Secure Shell - Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kıdemli Üye

O Jeez. Bu konuda sadece unutmak. Ben artık bu idare edemiyorlar. BB, sadece benim için büyük bir baş ağrısı. Hiçbir şey asla işe yaramaz.

konuk için önbellek normal çalışma - gzip devre dışı bırakılmış, ancak gzip etkin ise konuk önbellek iyi bir dosya (örneğin index.zip) yapar. (Forum / vbet_guestcache / tr) kontrol edebilirsiniz.
    Burada kodlama ve bu dosyaların okuma bir konudur. Tabii ki bunu düzeltmek ama sizin yardımınıza ihtiyacımız var. (I SSH tarafından kontrol edebilirsiniz)

Cant SSH tarafından kontrol olmadan düzeltmek için çalışacağız.

Kıdemli Üye

Ben nasıl SSH ... üzgünüm kontrol etmek için hiçbir fikrim yok!

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba - Ben ilginç bir şey buldu. Bu forumu missconfigurated görünüyor.

VBulleitn GZIP AdminCP seçeneği ile devre dışı bıraktığınızda GZIP HTML Çıkışı sonra çıkış hala sıkıştırılmış. Burada görebilirsiniz:
    GZip Testi
    NOT: vBulletin seçeneği açıkça açıklanmıştır:
    Mod_gzip veya mod_deflate zaten sunucu kullanıyorsanız, bu seçeneği etkinleştirin.
    Yani şu anda çıktı zaten sıkıştırılmış, çünkü olanların biri var gibi görünüyor. Ve bu büyük bir olasılıkla, BB konuk önbellek ile ilgili sorunlar nedeni - tarayıcıları ile deli yüzden çift sıkıştırılmış.

vB GZIP devre dışı konuk önbellek hala bazı çatışma var, çalışma ve daha sonra bu hata iletisini görebilirsiniz:
    Code:
    Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
    Bu çatışma kanca global_complete hakkında. Hangi mod çatışma içinde aramaya başladılar, ama sadece o kadar çok şey var ... Bu çatışma yaratır hangi mod Biz size yardımcı olabilir. Global_complete kanca için tüm eklentileri kontrol ve in_array işlevi kullanıyorsa yapmak için o zaman devre dışı bırakmak ve kontrol hata hala devam. Eğer değilse o zaman suçlu bir tane buldum. BB kod böyle bir işleve sahip değil, bunun için başka bir mod sorumludur. Bunu bulmak istiyorsanız ilk vB GZIP (daha önce olduğu gibi ben tekrar ayarlanmış) devre dışı bırakmak. Sonra Konuk önbelleğini etkinleştirmek ve bakın. Devre dışı bırakın, Konuk önbellek açın ve sorun hala varsa, daha sonra hızlı (böylece kullanıcılar bu konu görmezsiniz) Konuk önbelleğini devre dışı bırakmak - En iyi yumruğunu kanca bulmak için suçlu olabilir. Coure yapmadınız tarayıcı test.

Bu ne yapabilirim. Şu anda bu konuda yanlış vBulletin konfigürasyon neden olduğu görünüyor. VB GZIP ve bazı diğer vB dokümantasyon tarafından izin verilmeyen
    Ayrıca Ziyaretçi Cache sorunu ve vB GZIP bazı mod çatışma ile ilgili devre dışı bırakmak. Biz diğer mods kod sorumlu değildir. Biz size memnuniyetle yardımcı ancak ilk kez bu çatışmanın neden olan mod belirlemek memnun edecektir. Bu da çatışma değil, ancak bu mod sadece hata olabilir, ama bu hata Konuk önbellek hata dosyası (spekülasyon) yerine çıkış söz konusu. Neyse tespit olmalı ve diğer mod neden olduğu çünkü bunun için sorumlu değildir. Biz zaten zaman sunucu sadece yanlış yapılandırma gibi görünüyor ve biz ilk forumda onlarca mods çatışma yaratır hangi mod belirlemek için sizden neden anlamak umut bu konuda çok fazla zaman harcamak.

Ben her şeyi sizin için en iyisi olacağını anlıyoruz, fakat aynı zamanda mümkün olan tüm mods ve sunucu yapılandırmaları desteği BB desteği olmadığını anlamak umuyoruz. Konuk Önbellek kullanmak istiyorsanız ilk önce uygun bir sunucu (BB ya da harici değil, standında sadece bir GZIP kullanın) yapılandırmak zorunda. Ve hangi mod hata iletisi (BB GZIP kapalı ve Konuk önbellek) neden olur - bir suçlu olduğunu belirlemek size yardım etmek için orada bakacağız.

Lütfen geribildirim vermek.
    Last edited by vBET; 02-09-10 at 23:29.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •