Merhaba - Ben ilginç bir şey buldu. Bu forumu missconfigurated görünüyor.
VBulleitn GZIP AdminCP seçeneği ile devre dışı bıraktığınızda GZIP HTML Çıkışı sonra çıkış hala sıkıştırılmış. Burada görebilirsiniz:
GZip Testi
NOT: vBulletin seçeneği açıkça açıklanmıştır:
Mod_gzip veya mod_deflate zaten sunucu kullanıyorsanız, bu seçeneği etkinleştirin.
Yani şu anda çıktı zaten sıkıştırılmış, çünkü olanların biri var gibi görünüyor. Ve bu büyük bir olasılıkla, BB konuk önbellek ile ilgili sorunlar nedeni - tarayıcıları ile deli yüzden çift sıkıştırılmış.
vB GZIP devre dışı konuk önbellek hala bazı çatışma var, çalışma ve daha sonra bu hata iletisini görebilirsiniz:
Code:
Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
Bu çatışma kanca global_complete hakkında. Hangi mod çatışma içinde aramaya başladılar, ama sadece o kadar çok şey var ... Bu çatışma yaratır hangi mod Biz size yardımcı olabilir. Global_complete kanca için tüm eklentileri kontrol ve in_array işlevi kullanıyorsa yapmak için o zaman devre dışı bırakmak ve kontrol hata hala devam. Eğer değilse o zaman suçlu bir tane buldum. BB kod böyle bir işleve sahip değil, bunun için başka bir mod sorumludur. Bunu bulmak istiyorsanız ilk vB GZIP (daha önce olduğu gibi ben tekrar ayarlanmış) devre dışı bırakmak. Sonra Konuk önbelleğini etkinleştirmek ve bakın. Devre dışı bırakın, Konuk önbellek açın ve sorun hala varsa, daha sonra hızlı (böylece kullanıcılar bu konu görmezsiniz) Konuk önbelleğini devre dışı bırakmak - En iyi yumruğunu kanca bulmak için suçlu olabilir. Coure yapmadınız tarayıcı test.
Bu ne yapabilirim. Şu anda bu konuda yanlış vBulletin konfigürasyon neden olduğu görünüyor. VB GZIP ve bazı diğer vB dokümantasyon tarafından izin verilmeyen
Ayrıca Ziyaretçi Cache sorunu ve vB GZIP bazı mod çatışma ile ilgili devre dışı bırakmak. Biz diğer mods kod sorumlu değildir. Biz size memnuniyetle yardımcı ancak ilk kez bu çatışmanın neden olan mod belirlemek memnun edecektir. Bu da çatışma değil, ancak bu mod sadece hata olabilir, ama bu hata Konuk önbellek hata dosyası (spekülasyon) yerine çıkış söz konusu. Neyse tespit olmalı ve diğer mod neden olduğu çünkü bunun için sorumlu değildir. Biz zaten zaman sunucu sadece yanlış yapılandırma gibi görünüyor ve biz ilk forumda onlarca mods çatışma yaratır hangi mod belirlemek için sizden neden anlamak umut bu konuda çok fazla zaman harcamak.
Ben her şeyi sizin için en iyisi olacağını anlıyoruz, fakat aynı zamanda mümkün olan tüm mods ve sunucu yapılandırmaları desteği BB desteği olmadığını anlamak umuyoruz. Konuk Önbellek kullanmak istiyorsanız ilk önce uygun bir sunucu (BB ya da harici değil, standında sadece bir GZIP kullanın) yapılandırmak zorunda. Ve hangi mod hata iletisi (BB GZIP kapalı ve Konuk önbellek) neden olur - bir suçlu olduğunu belirlemek size yardım etmek için orada bakacağız.
Lütfen geribildirim vermek.