Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 14 , 14

Konu: Ben yeni bir konu veya bir konuya cevap veya boş bir sayfa beni yönlendirir bir mesajı silmek ...

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

, sadece bir önceki yazı okuyun ve cevabını lütfen. Bu gerekli.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Taurus View Post
    3.3.6 için yükseltme beri ben bu aynı beyaz sayfalara almaya devam. Rastgele olur. Ancak BB devre dışı bıraktığınızda hiç olmaz. Bildiriniz!
    Senin forumu ve ben sorunu yeniden mümkün değilim. Hala olur söyle. Ayrıca - ürün dosyası güncellendi varmış gibi görünüyordu, ama vbulletin php dosyaları eski (mevcut fonksiyonu görünmez) bana PM günlüklerine göre. Sunucu önbellek sorunu (BB önbellek) olabilir, yeni dosyalar görünmez ve sunucusu hala eski dosyaları kullanarak. Yani neden olabilir.

Kısa bir süre: forumda üretemezsiniz. Yapabilirsiniz? Hala ne ya da değil mi? Evet, ben forumda nasıl üretebileceği tam olarak tarif edin.

Kıdemli Üye

Bu zor biridir. Rastgele olur. Bu yüzden ben de ne zaman bilmiyorum. Ancak zaman BB hiç olmadı devre dışı bırakıldı. Ben biraz daha fazla bilgi almak eğer ben size geri döneceğiz.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Merhaba,

Yeniden ya da bu konuda fark mı? Senin forum ve çok sayıda ileti yaptı ve ben bu sorunu bulamadı. Bunu teyit edebilir misiniz?

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •