Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: BB için farklı db

Üye

Default BB için farklı db

başlığı sais gibi. BB önbellek sadece farklı bir db. nasıl? admincp den db seçebilirsiniz i bir yama bir db bilgilerini içeren bir dosyayı düzenlemek veya oluşturmak için tahmin

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

tamam, ben Özellik İstekleri Bu Konuya taşımak.
    Teklif görüşülmek üzere kabul edildi. Bu konuya ben Michał göstereceğiz ve bunu düşünmek. Bunu kabul ederseniz, biz bu konu hakkında yazma, ve uygun bir iş parçacığı durumu koyacaktır.

Teşekkürler,

Üye

Quote Nickli Üyeden kamilkurczak View Post
    tamam, ben Özellik İstekleri Bu Konuya taşımak.
    Teklif görüşülmek üzere kabul edildi. Bu konuya ben Michał göstereceğiz ve bunu düşünmek. Bunu kabul ederseniz, biz bu konu hakkında yazma, ve uygun bir iş parçacığı durumu koyacaktır.

Teşekkürler,
    Biz sadece günlük yedekleme yaklaşık 8 GB yerine 30 + GB var anlamına gelir, çünkü bu çok iyi olurdu

Düzenle: Karakter değiştirme *** 8-GB (tire işareti olmadan) yerine
    Last edited by steve; 28-07-10 at 13:12.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Ben sadece, bu istek üzerine çalışmaya başladı not etmek istiyorum. Yine de bazı küçük yanlış yapılandırma karşı güvenliği ile ilgili sorunlar, ancak bu ayrıntılar yer almaktadır.

Bağlantıları için alt katta vBulletin sınıfları var, biz yapılandırma olasılığı ve kod desteği eklendi. Ben yanlış bağlantı parametrelerini için küçük sorunları yazdığı gibi şimdi bir an için küresel kanca devre dışı bırakmadan kolayca temizlemek için mümkün kılmak için çalışıyoruz.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •