başlığı sais gibi. BB önbellek sadece farklı bir db. nasıl? admincp den db seçebilirsiniz i bir yama bir db bilgilerini içeren bir dosyayı düzenlemek veya oluşturmak için tahmin
başlığı sais gibi. BB önbellek sadece farklı bir db. nasıl? admincp den db seçebilirsiniz i bir yama bir db bilgilerini içeren bir dosyayı düzenlemek veya oluşturmak için tahmin
tamam, ben Özellik İstekleri Bu Konuya taşımak.
Teklif görüşülmek üzere kabul edildi. Bu konuya ben Michał göstereceğiz ve bunu düşünmek. Bunu kabul ederseniz, biz bu konu hakkında yazma, ve uygun bir iş parçacığı durumu koyacaktır.
Teşekkürler,
Merhaba. Ben sadece, bu istek üzerine çalışmaya başladı not etmek istiyorum. Yine de bazı küçük yanlış yapılandırma karşı güvenliği ile ilgili sorunlar, ancak bu ayrıntılar yer almaktadır.
Bağlantıları için alt katta vBulletin sınıfları var, biz yapılandırma olasılığı ve kod desteği eklendi. Ben yanlış bağlantı parametrelerini için küçük sorunları yazdığı gibi şimdi bir an için küresel kanca devre dışı bırakmadan kolayca temizlemek için mümkün kılmak için çalışıyoruz.