Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: vbet_guestcache cpanel boş bir komut eklemek çok büyük

Kıdemli Üye

Default vbet_guestcache cpanel boş bir komut eklemek çok büyük

vbet_guestcache cpanel boş bir komut eklemek çok büyük

Bana dört hileli bir sunucu üzerinde boş (elle) içeriği 4 saat sürdü, bu abartılı ve ben sıkıştırma çeşit ihtiyaç olduğunu hissediyorum ve BB tablo önbellek ve başka bir şey, bunun için bir gömme düğmesi ekleyerek hakkında admincp de?

ilgili

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

tamam, ama dont exacly anlamak

Admincp (sorun) seçenekleri yok yazmak ya da yeni bir özellik eklemenizi öneririz? (Gömme düğmesine)
    evet ben bir konuyu hareket istediğiniz özellikleri

Kıdemli Üye

Bunun yerine benim dmin tabloları elle boşaltma admincp temizlemek için bir seçenek ekleyebilirim?
    Saygılar

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Biz zaten Admin CP açık veritabanı önbellek olasılığını eklemek için de konuk durumda boyutunu azaltarak talebi var ve kabul edilen tüm

Şu an sadece göz ardı etmek daha fazla sayfa ekleyebilirsiniz konuk önbelleği azaltmak için dikkat ediniz. Ve veritabanı önbellek azaltmak için sadece küçük canlı önbellek saatini değiştirmek. Ama daha sık, daha fazla zaman alır Google alınacak wil çünkü standında durumlarda, performans üzerinde olumsuz etkileri olacaktır.

Ayrıca, zaten bu zaten tam burada (önerilmiştir konu aynı şey yazdı: # post3867 http://www.vbenterprisetranslator.co....html)

SPAM DUR LÜTFEN! Bu konu yakında silinecektir bilgilerinizi bir kez koyduğunuzda enought.

Kıdemli Üye

Birisi daha hızlı yanıt vereceğini defalarca tekrarlamak gerekli olmaz ve ayrıca biz 2 bahsediyoruz, biz biliyorsunuz 1940'lı yıllarda yaşamak istemiyorsanız, çünkü kaba olmaya gerek yok, ben küfrettiği değilim farklı şeyler.

Başka bir iş parçacığı admincp ftp vbet_guestcache dosyası Deleter hakkında hiç konuşmadık bir veritabanı sifon yapmak istiyorum söyledi??

Nasıl benim diğer sorun hakkında çevrilen başlıkları -> F.. .Hala bir yanıt bekliyorum.

Saygılar

Üzgünüz eğer nezaketsizlik olarak benim yorum aldı. Benim niyetim yoktu. Bunun için özür dilemek istiyorum ayırın. Zaten daha önce bu konuda sorulan ve sadece forum ve ekibimiz karışıklık yapar ve biz bu tür şeyleri temizlemek için neden olduğunu açıkladı, çünkü sadece birkaç yerde aynı konu hakkında yazmak için görünür kılmak istedik. Bir konu başına bir iş parçacığı yeterli olacaktır. Aksi takdirde onu yönetmek ve personel atama ile sorunları var. - Ben zaten birkaç kez aynı bilgileri yazılı istedi (bu forumda ben de biliyorum en azından birkaç diğerleri ve spam olarak kabul edilir) ve daha önce onu özlüyorum savaşan cesur ve üst durumda neden budur . Sadece sen şimdi bunu kaçırmak istemedim.

Şimdi bile, sizin tarafınızdan yapılan bazı diğer 2 konuları bir Ülke gerçekten hakkında, konu ya da onaylamak için siz farkına varmaya başladılar (# post3705 http://www.vbenterprisetranslator.co....html) ... Ve bu hafta (burada bizim yanıt wayting olduğunu yazıyoruz bu yana olduğu gibi asılı - bak burada biz 2 hafta beri sizin için wayting .) Bir konu hakkında birkaç kez yazma sadece daha çabuk uzamasını değerlendirmek için yapar. Dolayısıyla, sadece bunu yaparken durdurmak ve bir sorun varsa bu konuda konu sadece 1 - idare edecek. Bu nedenle dışarı Konu ile ilgili durumları neden hala bir şey dikkatimizi veya gerektirir yapar emin olmak için.

Çok iyi bir kez daha özür eğer benim yorum aldı Ve gerçekten de bu konuda yorum için teşekkürler - Ben bu tür sorulara daha nazikçe daha fazla dikkat koyacağız. Anlayış ve iyi duygular ile gelecekteki ilişkiler kurmak dileğiyle

Konularla ilgili hala üzerinde linkinin altında başka bizim konu olarak aynı sorun teyit ediniz. Ve 2 tane Ben sadece dün hakkında sorular gerekli veri gönderebilirsiniz. Ben, tüm sorunları çözmek için ve Kamil, aynı zamanda pek çok konu üzerinde çalışıyordu mümkün değildi bu yüzden denizde tatil edildi. Şimdi geri olduğumda hızlı yapılmalıdır

Ve sağ-önce takas Admin CP önbelleği hakkında yazmıştır. Zaten başkası tarafından diğer iş parçacığı istedi, bu yüzden daha önce de önerildiği gibi, ben burada durumunu belirtmemiş.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •