Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123
Sonuçlar 21 için 28 , 28

Konu: BB ve vBulletin 3.6

Kıdemli Üye

PM var

Kıdemli Üye

'F (\\ d +) html' => 'f/archive/f- $ 1.html'
    Birisi htaccess dosyasına eklenecek, böylece bunu değiştirmek mi?

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden basketmen View Post
    i daha mükemmel de paylaşmak lütfen biraz yapabilirsiniz i fi arşiv da, sadece onu paylaşmak istiyorum ne de fi 3.6 kullanıyorum

1. Arşiv bayrakları Tespit
    , Arşiv sayfaları gösteren bayrakları kullanıyorsanız, bu adımı

-> Plugin & Ürünler -> Plugin Yöneticisi - "arşiv Kolu bayrakları"> arama eklentisi için tırnak işaretleri olmadan admin panelinde gidin

bulmak

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

değiştirmek vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) - vBulletin forum yolu ile, bayraklar yanlış bir görsel arşiv klasörü çünkü pathor çünkü görünmüyor burada tamir ediyoruz da BB olarak rewrited,

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

şimdi yeniden arşivlemek ve tekrar kontrol edin, bayraklar çok arşivlerinizi sayfaları gösterdi

2. Rewrited arşiv sayfası ve vbseo kullanarak tercüme arşiv sayfasında link yanlış bağlantı kullanıyorsanız, siz de çözebilirsiniz

Örneğin bu gibi yanlış bir bağlantı için, Sayfa bulunamadı hatası alacaksınız

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    bazı insanlar, url yukarıda, bu gibi olmalıdır kalın aşağıda bir klasör adını kullanarak eksik / Arşiv / , Ya da / Sitemap / klasör adını ya da başka bir klasör adı

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

Bu sorunu gidermek için vbseo CRR kullanabilirsiniz

sizin vbseocp.php gidin -> Özel Rewrite Kuralları -> / arşiv kullanarak arşiv klasör adını eğer böyle / bu satırı (CRR sütunun alt) eklemek http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

eğer bu gibi / sitemap / klasör adını kullanarak arşiv klasörüne http://www.domain.com/forum/sitemap/ sadece klasör adını değiştirmek

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

Bu hile yapacak, fi 3.6 arşiv sayfaları için BB kullanabilirsiniz

3. , Bazen arşiv sayfanın üst böyle hata iletisi (Bu ilgili ya da 2 adım yukarıda) alırsanız

Bunu kullanmak Meto talimatıI ve onun eserleri
    Bu olmayan bir vBSEO forum çalışmıyor

Üye

Quote Nickli Üyeden mario06 View Post
    Birisi htaccess dosyasına eklenecek, böylece bunu değiştirmek mi?
    belki ben htaccess bunu yazmak için ne kadar yanlış, ama RewriteEngine altında htaccess ekleyin, şu ya da bu örnek olabilir

RewriteRule f-(.*). html $ f/archive/f- 1.html

veya

RedirectMatch 301 f-(.*) \\. Html $ http://www.yourdomain.com/f/archive/f- 1.html

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

@ Michael
    Karar verdik, çünkü bitmiş değil, bu sorunu çözmek bitmiş.
    Saygılar
    Dikkatlice okuyunuz - bitmiş olarak (bu son mesajları hakkında ne yazıyordu) için ödenen ve ben aynı mesajları yazmak istedim ne bir tartışma olarak kabul edilir.
    Tabii ki sorun var ve bazı yeni bilgiler vermek istiyorum sürece bunu yapmak için tamamen ücretsizdir. Tam yazdığı gibi:
    "Bu tartışma bitmiş olarak kabul olduğunu unutmayın. Yazmak için yeni bir şey yoksa, lütfen Spam yoktur."

Lütfen alıntı anlamı hakkında emin olmak istiyorsanız, yine bütün okuyun:
    # post4588 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Ayrıca eğer burada yazmak için izin verilmeyen bir izlenim aldı, lütfen bu yanlış anlama için özür dilemek istiyorum. Benim dikkat gelecekte daha hassas olmaya devam edecektir. Üzgünüz yeniden

Kıdemli Üye

Bu sorun için bir çözüm bulundu ancak o vBSEO kullanır ve bu yüzden benim için çalışmıyor değil? Burada bir üyesi var. Ben, benim sunucunuz ile ilgili detayları vermeyecektir söylediğim gibi, benim sunucularına erişimde olmadan bir düzeltme sağlamak değil neden ben anlamıyorum.

Bu üye sabit kendini kodlama sonra neden kodlayıcı bu yana bunu yapmak mümkün değil mi? Dedim ve ilk yazılan eserler ancak bayraklar içinde düzeltme (görünmez), ancak fare ile üzerine geldiğinizde onları görmek ve normal gibi çevirmek için tıklayın yukarıdaki konuları gösterdiği gibi Ben tabii arşiv bayraklarını bahsediyorum.

Aynı mesaj yazmak için değil bana ama ben hiçbir desteği ile hala burada olduğumu göz önüne ZORUNLU.

PS. Ben bunu çok iyi benim Anadil düşünüyor İngilizce anlıyoruz.

Saygılar

Üye

Bu sorun için bir çözüm bulundu ancak o vBSEO kullanır ve bu yüzden benim için çalışmıyor değil? Burada bir üyesi var. Ben, benim sunucunuz ile ilgili detayları vermeyecektir söylediğim gibi, benim sunucularına erişimde olmadan bir düzeltme sağlamak değil neden ben anlamıyorum.

Bu üye sabit kendini kodlama sonra neden kodlayıcı bu yana bunu yapmak mümkün değil mi? Dedim ve ilk yazılan eserler ancak bayraklar içinde düzeltme (görünmez), ancak fare ile üzerine geldiğinizde onları görmek ve normal gibi çevirmek için tıklayın yukarıdaki konuları gösterdiği gibi Ben tabii arşiv bayraklarını bahsediyorum.

Aynı mesaj yazmak için değil bana ama ben hiçbir desteği ile hala burada olduğumu göz önüne ZORUNLU.

Saygılar
    ben önce ben sadece şanslı düşünüyorum ve onun belki mükemmel değil, aynı zamanda i i o da bu çözüldü. Michał için benim ftp detayları vermek eğer, ben önce entegrasyon / kurulum servisi 30 $ satın alma, ve, ben, onun ihtiyacı zaman bile yapılır: Michał vbulletin kullanırken, sadece onunla işbirliğine daha denemek ve size yardımcı olabilecek ipuçları vermek büyük coder biridir düşünmeniz

sadece vb arşiv özelliğini kaldırmak için dikkate okuduktan sonra ben btw Bu konuya ve bu Mesaj, Dediler, çünkü site haritası jeneratör ile yeterince
    Last edited by basketmen; 15-09-10 at 08:20.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Saygılar
    Destek reddetti, çünkü hiçbir desteği ile. Ayrıca BB 3.x resmen wery iyi bildiklerini sadece vBulletin 3.8 destekler. Desteklenmiyor vBulletin sürümüne BB - vBulletin 3.6 vBulletin 3.8 desteklenen daha çok büyük

Verdi Sorular zaten cevap oldu - Ben düşünüyorum ki bir kez - tekrar ve tekrar tekrar etmek istemiyorum, sadece önceki mesajları okuyun.

Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •