Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 18 , 18

Konu: BB Ciddi Hata Bulundu!

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,

Ben sizin admincp ve ftp erişim ihtiyacı .. Lütfen bu veri ile bana PM gönderebilirsiniz.

Ben sorunu bulmaya çalışacağız.

Kıdemli Üye

PM var.
    Saygılar

Ben hata ile eklenti bulundu .. şimdi bir çözüm bulmak için çalışacağız.

PM, sadece bakın lütfen

Kıdemli Üye

hesap multipe bir IP tespiti nedeniyle çalışmayı durdurdu, şimdi hesabı giriş tekrar çalışıyor .. neredeyse orada

Saygılar

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Tamam bu konuda çalıştıktan sonra BB hiçbir hata burada olduğunu buldu. Forum: vBulletin 3.6 kullanır ve BB resmen vB3.8 destekler çünkü.

Neyse biz vBulletin 3.6 resmen desteklenmiyor bile işe yaraması için bir yol bulundu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Bu değişiklikler zaten forumu yapılır.

Forumlar için hala tercüme arşiv sayfaları çalışmıyor olduğunu lütfen unutmayınız. Bu yüzden çözmek için vBulletin vBulletin hata nedeniyle takım sormak. Forum arşiv sayfası (bu herhangi bir parametresi eklerseniz f-) Daha sonra boş bir sayfa görünür. Hatta sadece ben herhangi bir parametre ortalama ? X = y ve hatta BB ile çöker. Bu durumda size kendi hata ve büyük olasılıkla çevirileri çalışmaya başlayacak (her şeyi arşiv ana ve iplik sayfaları için iyidir) düzeltmek için vB sormalısın.

, Burada herhangi bir BB hata olmadığı için sorun giderme bölümüne konu hareket.

Kıdemli Üye

Forumlar için hala tercüme arşiv sayfaları çalışmıyor olduğunu lütfen unutmayınız. Bu yüzden çözmek için vBulletin vBulletin hata nedeniyle takım sormak.
    Onlar bana her şeyi BB mod önce çalıştı çünkü onu kaldırmak olacak.

Forumlar için hala tercüme arşiv sayfaları çalışma olmadığını lütfen unutmayınız?
    Bunu düzeltmek değil mi?

3.6.12 ve 3.85 hakkında çok farklı nedir? Büyük değişiklikler fi 4, sizin açınızdan biraz daha fazla çaba fi 3 karşılaştıran hiçbir zarar olmazdı gibi geliyor bana, sosyal ağ ile ilgili?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Ben size anlatılan gibi hata vBulletin. Onlar sadece seni gribinde. Belki de yanlış bir sorun desription nedeniyle. BB hata değil, orijinal arşiv gayet iyi çalışıyor. Forum arşiv sayfaları çevirisi çalışma değildir ve URL herhangi bir parametre addes ise vBulletin crasches, çünkü işe yaramaz. Ve BB - BB dissable url eklemek x = y ve hala achrive forum sayfasında crasched olacaktır.

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •