Haklısınız. Bu ters olmalıdır. Hata için özür dilerim![]()
Haklısınız. Bu ters olmalıdır. Hata için özür dilerim![]()
BB kod ters hala benim için çalışıyor .... Ben yanlış bir şey yapıyorum, herkes teyit edebilir?
Doğru kodu
if (isset ($ _GET ['t']) & & isset ($ _GET ['GOTO']) & & yanlış! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
Bizim kod test forumu mükemmel çalışıyor. FTP erişimi ile Michal özel mesaj gönderin.
Onu düzeltmek için çalışacağız.
kamil,
bu benim için çalıştı
if (isset ($ _GET ['t']) & & isset ($ _GET ['GOTO']) & & yanlış! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
ancak $ _GET ['p'] önerilen hiçbir değişiklik olarak **********
p değişkeni ayarlanmış olup olmadığını kontrol değişken Goto sorun olduğundan?
Bu teyit edebilir misiniz?
Her iki öneri de iyi. Kodları doğru bir test forumu faaliyet .. Michal için bu konuda yazacağım.
geri gel, geri gel
(kod) yapmayı deneyin:
1. (hangi dilde olursa olsun) sayfa çevirmek
2. kullanım İlk yeni mesaja git
Görebilir miyim? Sayfa çevrilmiş değildir.
Ben şimdi onu kontrol ediyorum.
Birçok testleri yapılmış ve verilen kod bizim tarafımızda üzerinde çalışıyor. Lütfen bunu deneyin:
1. (Bizim günlükleri bize söyler yürütme trought vBSEO gitmeden önce 'GOTO' yok) açıklandığı gibi değişiklikler ayarlayın
2. Yeni bir test yazılan oluştur
3. Giriş çalışan bu newone.
Eğer sadece cache yıkayın. Muhtemelen de flusching çalışması gerektiğini Admin cp -> Bakım -> Güncelleme Sayaçları. Denemek Forum Bilgi Rebuild belki de bazıları. Çalışıyor ve sadece önbelleğe alınan eski (yanlış) yönlendirmeleri olduğu yeni bir on itmeans için çalışacaktır.
Lütfen bunu deneyin ve bize geribildirim vermek hala işe yaramazsa, o zaman sunucu üzerinde gidin ve kontrol etmek gerekir.
vbulletin 4.0.4pl1 altında testleri BB
ve kodunuzu
benim için çalışıyor ama ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
gayet iyi çalışıyor ... Eğer bu kodu bir şey kodunuzu yapabilirsiniz eğer herhangi bir fikrim yok?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {