Adlarını gösterildiği yerlerde çok şey var. Adlarını hala tercüme yerlerde bir tane buldum, burada rapor edin
Adlarını gösterildiği yerlerde çok şey var. Adlarını hala tercüme yerlerde bir tane buldum, burada rapor edin
Şu anda bunu fark etmek zor - garip Adlarını tercüme olmayacaktır. Ancak bazı bölgelerde Adlarını hala tercüme olacağını mümkün bulunmaktadır. Ben böyle bir yer bulmak varsa bunu üzerinde çalışacak
Last edited by vBET; 13-10-09 at 15:59.
Benim Adlarını online mesaj, vb kim, her yerde tercüme ediliyor
Last edited by vBET; 08-11-09 at 01:46. Nedeni: Yanlış BBCode'lar
Yorumları kaldırır herhangi bir mod kullanıyor musunuz? ...
Bunu bakınız:
http://www.vbenterprisetranslator.co...t.html # post213
Her yerde daha sonra tercüme varsa bu mod kullanarak olduğunu varsayıyorum.
Üzgünüz Hmm "yorum kaldır" ne anlama geldiğini bilmiyorum. Açıklamak ya da böyle bir mod bir örnek verebilir miyim? Biz de "yorum kaldırmak" mods bir listesini derlemek.
BB, sonuç sayfasında parçaları tercüme edilmesi gereken tanımlamak için HTML yorum kullanıyor. Bu sadece arasında böyle bir metin koyar:
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->
ve
<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->
Eğer bazı mod kullanıyorsanız hangi HTML yorumlar (bunun için eklenti son BB gelir sonra sonuç temizler global_complete bu bildirimler ve BB komut.olduğu gibi her şeyi tercüme - olmadan kanca)
Yani HTML yorum çıkarmadan mod bulabilirsiniz ve devre dışı bırakmak veya onun eklentisi kullanmak için global_complete kanca, 1001 yürütme sırasını ayarlamak. Admin CP yapacağım.
Sadece bana bildirin daha fazla ipuçları ihtiyacınız varsa ben seve seve size yardımcı olacaktır
Tüm global_complete kanca eklentisi devre dışı bırakmayı denediniz (BB ve vBSEO hariç tabii) ama yine de çevirir.
Ben şimdi her ürün üzerinden gitmek ve suçlu bulmak için teker teker devre dışı bırakmak olacaktır.