Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 15

Konu: büyük vbet_guestcache

Junior Member

Default büyük vbet_guestcache

Vbet_guestcache iyi bir fikir olabilir, ancak şu anda birkaç büyük ve birkaç binde dosyaları gigabayt. Bu şekilde çalışmak için tasarlanmıştır oldu mu?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Evet. Bu tam bir HTML çıktısı önbelleğe gibi parametre açıklama yazılır. Ne kadar sürer, ne kadar büyük bir forumdur bağlıdır.

Lütfen tamamen disk alanınız yoksa her zaman göz ardı ek sayfaları ayarlamak unutmayın, ya da sadece onu devre dışı bırakmak.

Junior Member

Tabii bunu devre dışı bırakmak, ama ben serverload azaltmak için istedim. Belki de bu sunucuya yer havaya uçurmak için acp ayarları yazmak değil, herkes uzayda 25 konser olabilir. Veya daha iyi boyutunu azaltmak için bir yol bulmak.

Herkes, hatta bunun için 1 GB ihtiyacı değil. Yazdığı gibi önbellek boyutu forum büyüklüğüne bağlıdır. Ayarlanır göz ardı değilse olası her forum sayfası önbelleklerini. Küçük forum sayfalarının küçük bir miktar var. Big blogunuzu daha fazla sayfa ve aynı zamanda daha fazla kaynak var.

Her neyse - o insanlar o tam HTML çıktısı alınmış olmalı ve disk alanı çok bilgi var eklemek ne anlama geliyor daha çok farkında yapmak iyi bir fikirdir.

Boyutunu azaltarak Hakkında - zip önbellek dosyaları seçeneği ekleyebilirsiniz. Daha fazla sunucu kaynaklarını önbellek yazılı alacak, ancak okuma ve bu yanıtı göndererek daha hızlı olacaktır.
    Ayrıca çok eski dosyaları otomatik olarak kaldıracaktır zamanlanmış görev ekleyebilirsiniz. Bu noktada bunu yok, sadece dosya çok eski ise, gelecek istek sırasında üzerine yazılır.

Özellik İstekleri Bu Konuya hareket
    Last edited by vBET; 27-06-10 at 00:35.

Üye

Absolutly kolay olurdu:
    Sadece X gigabayt önbellek ve sonra daha az sıklıkta ziyaret olsun silmeniz için bir seçenek eklemek.

Üye

I önbellek ile yeni sürümü yükledikten sonra, şimdiye kadar ne kadar lol, ben hiç bakmadım:

Debian-50-lenny-64-minimal: ~ # df-h
    Dosya Sistemi Büyüklük Kullanılmış Kullanım% Atlı Mevcut
    / Dev/md2 688G 80G % 573G 13 /
    tmpfs 4.0G% 0 4.0G 0 / lib / init / rw
    udev 10M 764K 9.3M% 8 / dev
    tmpfs 4.0G 0 4.0G 0% / dev / SHM
    / Dev/md1 2.0G 86m 1.9G% 5 / boot

LOL! Benim hdd 8GiG önce! Örn yanlış dosyaları önbelleğe görünüyor btw, "büyük" Thats:
    _attachment_php_attachmentid_3350.html
    _blog_php.html
    _blog_php_do_list_y_2009_m_10.html

Önbellek Bloglar Etiketler ve Ekler Oo istemiyorum

Üye

Quote Nickli Üyeden wowglider.de View Post
    Önbellek Bloglar Etiketler ve Ekler Oo istemiyorum
    Gözardı seçenek ekleyebilirsiniz.

Quote Nickli Üyeden wowglider.de View Post
    Absolutly kolay olurdu:
    Sadece X gigabayt önbellek ve sonra daha az sıklıkta ziyaret olsun silmeniz için bir seçenek eklemek.
    Bu da bir seçenek. Öncelikle istatistiklerini tutarak performans ve bize performans için bazı etkileri olacaktır çünkü, temiz ve belki fermuar (bu yaklaşımı incelemek zorunda) uygulayacak önemli konulardan biridir. Yine de - diğer yeterli olmayacaktır eğer aklımızda da bu çözüm tutacak

Quote Nickli Üyeden steve View Post
    Gözardı seçenek ekleyebilirsiniz.
    Kesinlikle sadece ti göz ardı ekleyin. Neyse not için teşekkür varsayılan yapılandırma görmezden olarak atachements ve etiketleri göz ardı katacak. Bloglar birçok kullanıcı önbelleğe sahip olabilir bir şey, bu yüzden fedault olarak eklemek olmaz, ama biz bu gibi durumlar için tam olarak yapılandırılabilir göz ardı edilecek bir şey daha istiyoruz. Dolayısıyla, sadece bunu görmezden!

Ayrıca ben sadece şablon adlandırma dosyaları hange ve dosya adı dahil olduğunu anlamaya daha az alakalı sayfaları ya da göz önünde bulundurur. Bu sayede otomatik temizleme başlamış olacak her gün yaşamak ve daha fazla dosya temiz appropriatelly önbellek dosyası zaman tanır. Ilk fikir, ilgili sayfalarının olmalıdır daha eski ise her şeyi temizlemek için. Şimdi ilgili önbellek sayfaları daha temiz olacak - bu yüzden ek disk alanı kazandıracak!

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •