Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 15 , 15

Konu: büyük vbet_guestcache

Kıdemli Üye

Bu sorunu ele alınmalıdır, dört makine dahası bazı tip ortadan kaldırmak için bana 4 saat sürdü elle floş | temizleme düğmesi ayarlayabilirsiniz kutuları olması gerektiğini söyledi ve bunun yerine Steve gibi elle ekleyerek buraya eklenmesi gerekir veya kapalı vbseo site haritası jeneratörler ayarları gibi bir onay işareti şey ekleyerek her bireyin ayarları

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Otomatik konuk önbellek temizleyici eklendi. Ayrıca konuk önbellek temizliği için yönetim aracı eklendi. Booth BB 3.3.5 ve BB 4.2.3 dahil edilecektir

ZIPed yanıt almak ve her zaman sabit disk kaynağı çok daha değerli bir CPU kaynak tüketecektir unzipping tüm tarayıcılar destekler, çünkü şu anda önbelleğe alınmış dosyaları ZIP fikir reddedilir. Bu alanda herhangi bir fikir durumda bunun için açık yeni özellik talep edin. Bu biz zaten birkaç istekleri vardı ve burada artık yönetmek mümkün değildir.

BB 3.3.5 ve BB 4.2.3 dahil edilecektir

Junior Member

Michal, dün BB benim 75gb site alanı sınırı ulaştı ve o günden beri ben ~ 74 GB önbellek dosyaları tüm silme.
    Varsayılan yükleme bu kabul edilebilir olmayan bir davranıştır. Lütfen bir sonraki sürüm için bu düzeltmenin.
    Teşekkür ederim.

Hiçbir hata var, bu yüzden düzeltmek için hiçbir şey olduğunu lütfen unutmayınız. Büyük forum var ve 52 farklı dilde tamamen önbellek BB ayarlayın. BB yaptı. BB göndermek ve geri almak normal sayfa nesil daha pahalıya mal olurdu, çünkü, hiçbir anlamda olurdu dış kaynakları ve böyle bir şey önbelleğe alma desteği yok. Böylece dosya önbelleği için kendi kaynaklarını kullanmak zorundadır.

Lütfen dikkat Konuk Cache ek sayfalar görmezden ayarlayabilirsiniz. Misafirler için Tam Dosya Cache Yoksay ya da tamamen kapatmak eğer sunucunuz bu özelliği kullanmak için yeterli kaynaklara sahip değil. BB bu sayfaları yok sayar varsayılan: kayıt,arama,giriş,bağlanma,etiketler.
    Göz ardı etmek biraz daha fazla sayfa ekleyebilirsiniz - bu önbelleğe alınmış olmayacaktır, bu nedenle bu dosyaları saklanır ve bu normalde her zaman CPU ve bellek kaynaklarının daha alarak üretecektir. Bu bir şey için bir şey. Performans tasarruf sonuçları statik dosyaları saklamak gelen ya da ayar Ziyaretçi Cache (sayfa daha yazın görmezden) sahip olması gerekir.

Ayrıca - önbellek dosyaları için otomatik olarak bu önbellek temizleyici bulursanız çalışmıyor - hata olarak lütfen unutmayın.

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •