Exacly hata olduğunu biliyoruz. Biz BB php dosyası vbet_global_start fonksiyonu bulundu.
muhtemelen (vBulletin fonksiyonu için kötü bir url geçmekexec_header_redirect).
Michał bunun üzerinde çalışıyor.
Exacly hata olduğunu biliyoruz. Biz BB php dosyası vbet_global_start fonksiyonu bulundu.
muhtemelen (vBulletin fonksiyonu için kötü bir url geçmekexec_header_redirect).
Michał bunun üzerinde çalışıyor.
Hiç sorun değil, gerçekten en kısa sürede bu sorun için bir düzeltme ihtiyacı
Yapılmış Üzgünüz beklemek zorunda kaldı. Çözüm sonraki sürümünde dahil olacak. Biz zaten bizim forumu kullanarak, yeni mesaja yönlendirme burada iyi çalışıyor böylece.
Hızlı bir düzeltme için lütfen:
1. Düzenle / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php içeren
2. Bul:
3. Değiştirin:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Ben, tek bir konu 2 sayı açıklanan başlığında bakın. Ama Kamil bunlardan sadece biri doğruladı. Lütfen forumu okundu işareti tam olarak ne söylemek. Ben sadece böyle bir seçenek bulmak değil - muhtemelen yanlış yerde arıyoruz
Ben test forumu kontrol ve ben bu hata yok. Her şey düzgün çalışıyor.Code:404 error
Bu yüzden, lütfen Michał gönderin (BBAdmincp ve PM ile FTP) tam erişim. O bir çözüm bulmak ve bunu düzeltmek için çalışacağız!
Teşekkürler
Ben hala cevap bekliyor. cevap yok - Ben tamam olduğunu varsayalım.
Tamam değilse, lütfen buraya yazın ve ben bu konu tekrar açılacak
Bu sorun hala var forumdisplayI bir iş parçacığı için Goto okunmamış Mesaja oku tıklatın, her zaman değil İlk okunmamış mesaja ilk mesaja beni alır.
Benim forum Kayıt ve bunu göreceksiniz.
I BB devre dışı bırakırsanız, bu sorunu uzağa gider.
Last edited by Snake; 11-08-10 at 23:39.
3.3.5 için yükseltilmiş ve tüm url'ler konularda sabit gibi görünüyor, bu nedenle hiç sorun değil, teşekkürler.
ok
Onay için teşekkürler