Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123
Sonuçlar 21 için 26 , 26

Konu: Başlığı çeviri (son konu) vBadvanced kısa kesti

Kıdemli Üye

Bana diğer bazı çözümler vermek değil mi? Gelecekte her güncelleştirme hakkında kimseyi rahatsız etmeden ne yapacağınızı bilirsiniz, böylece DoItMyself istiyorum.

Ben hatayı düzeltmek için yapmanız gereken tüm tıklama düzenleme (dokunmatik bir şey) Dediğim gibi, sonra düzgün çalışmasını unvanını almak için kaydedin.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden mario06 View Post
    Ben her şeyi doğru gösterir bulunuyor ince anlam çalışan iş parçacığı (Ben bir şey dokunmayın) sonra kaydetmek basın düzenlemek tıkladığınızda bazı seçenekler vermek beni denemek böylece, Kendim düzeltmek istiyorum.
    Eğer doğru anlamak - başlık kırık ve hiçbir şeyi değiştirmeden düzenlemek ve kaydetmek yapıldığında o zaman düzeltilir? Ve yeni bir konu nasıl arar - kırık veya Tamam?

Ayrıca - Ben hala bu sorunu çözmek mümkün erişim ayrıntılar için bekliyorum. Şu anda bunu kendiniz tutun. Biz sorunu çözmek ve bunu kapatmak için mümkün olacak, böylece Lütfen PM erişim bilgileri.

Quote Nickli Üyeden mario06 View Post
    Bana diğer bazı çözümler vermek değil mi? Gelecekte her güncelleştirme hakkında kimseyi rahatsız etmeden ne yapacağınızı bilirsiniz, böylece DoItMyself istiyorum.

Ben hatayı düzeltmek için yapmanız gereken tüm tıklama düzenleme (dokunmatik bir şey) Dediğim gibi, sonra düzgün çalışmasını unvanını almak için kaydedin.
    Bir kez daha biz foruma erişim gerekiyor. Biz bunu düzeltmek için mümkün sorunun nedenini bulmak için ilk gerekir. Bu yüzden her güncelleştirme herhangi bir değişikliğe gerek olmayacak bir çözüm bulmak doldurmak - Ve biz bir sonraki sürümünde dahil olacak çözüm arayacaktır.

Bu noktada çözüm var ve onu bulmak için bizi tutan çünkü, DoItYourself çözüm olamaz. Çözmüş istiyorsanız lütfen bize erişim vermek. Güvenlik sorunları hakkında farkında iseniz, lütfen bizim için geçici bir hesap yapmak, ya da bazı geçici şifreleri değiştirmek, ya da forum çoğaltılamaz konu ile test örneği oluşturmak.
    Last edited by vBET; 10-08-10 at 00:10. Nedeni: yazım hatası

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Eğer doğru anlamak - başlık kırık ve hiçbir şeyi değiştirmeden düzenlemek ve kaydetmek yapıldığında o zaman düzeltilir? Ve yeni bir konu nasıl arar - kırık veya Tamam?

Ayrıca - Ben hala bu sorunu çözmek mümkün erişim ayrıntılar için bekliyorum. Şu anda bunu kendiniz tutun. Biz sorunu çözmek ve bunu kapatmak için mümkün olacak, böylece Lütfen PM erişim bilgileri.

Çalışması yapmak için.

1. Düzenle düğmesini tıklayın
    2. Hiçbir şey yapma
    3. Sadece kaydetmek
    =% 100 anlamını hiçbir şey kırık olduğunu çalışır!!
    Last edited by kamilkurczak; 19-08-10 at 08:52.

Yani belki de çoktan çözülmüş ve önceki sürümleri sadece önbelleğe alınan kötü sonuç nedir. Tamamen yeni bir konu için nasıl çalıştığını söyle sonuçları (bu kukla düzenleme adım yapmadan) ardından OK. Tamam sonra sorun artık var olduğunu düşünüyorum ve biz bu konuyu kapatabilirsiniz

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

cevap yok - bu yüzden çözülmüş olduğunu anlıyoruz. Lütfen buraya yazın ve ben bu konu tekrar açılacaktır değilse.

Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •