Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 9 , 9

Konu: BB 3.3.4 ve vBSEO 3.3.2 sorun

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Default BB 3.3.4 ve vBSEO 3.3.2 sorun

Merhaba.

Yeniden yönlendirme döngüsü var - bu, çok yüksek bir sunucu yük ve bazı tercüme sayfaları çöktü olacak neden olacak vBSEO 3.3.2 sürüm 3.3.4 BB sorun olduğunu unutmayın.

VBSEO 3.5.1 için yükseltme eğer tamamen çözüldü

Ayrıca - Herkes BB 3.3.4 yükseltmek istiyor ve hala vBSEO 3.5.1 kullanıyorsanız, şiddetle, bazı test forumu örneği ilk yapmak ve orada bize izin öneririz. Biz BB son sürümleri test ve bu desteklenen hala vBSEO 3.3.2 sürümü için bu sorunu çözmek için izniyle. Kimse ile ilgilenen varsa lütfen bize böyle bir yapılandırma ile forumlara ulaşma detayları bilmek ve PM. Ben resmen yazdığı gibi son sürümleri destekler ve tüm deneme forumları zaten yükseltilir.

Kıdemli Üye

Bu konuda herhangi bir güncelleme? bazı nedenlerden dolayı benim vbulletin 3.8 yüklemek doğru çalışması için vbseo 3.5 alamıyorum.

Hayır - biz bile onların yeni sürümü giderilmiştir bu bariz vbseo sorunu araştırmak vermedi. Sadece zaten çözüldü - İşte bu yüzden biz çözüm bulmak için vermedi.

Biz resmen son sürümü destekler, ancak biz böyle bir yapılandırma ile bazı test örneğine erişim olsun eğer bu eski vBSEO sürümü ile neden olur biz bir göz atabilirsiniz. Yani eğer bize orada erişim bu sürümü ve PM ile test örneğini biz ne olup bittiğini kontrol edebilirsiniz.

Neyse yapılan güncelleme tavsiye edilir. Yardım için kendi çalışanlarına gitmeli Yeni vBSEO sürümü güncelleme ile ilgili sorunlar varsa.

Junior Member

Merhaba;

Sonsuz bir döngü içine monte ettik, ama herhangi bir şekilde yardımcı olur çünkü kullanamazsınız?

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

vBSEO, hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
    VBSEO sürümüne güncellemeyi deneyin.

Bu başka bir konu ise, buraya lütfen açıklayınız
    Last edited by kamilkurczak; 11-08-10 at 12:31.

Junior Member

Benim lisans süresi doldu çünkü yeni sürümleri Sürüm vBSEO 3.3.3 yükseltme yapamazsınız.

Başka ne yapabilirim?

Downgrade senin BB sürümü, önceki BB versiyonu ile bu sorun yoktu. Yine de biz her BB sürümü daha optimize edilmiş ve daha fazla özelliklere sahip, çünkü bu bir çözüm yoktur.

Ayrıca PM bize Admin CP, FTP ve vBSEO CP detayları erişebilirsiniz, bunu kontrol edecektir. Lütfen dikkat bu hata düzeltilebilir, çünkü genellikle, sadece son sürümleri destekleyen. Bu yüzden (vBSEO güncelleme sorunu çözer çünkü) vBSEO tarafında sorunu çözmek için garanti etmez. Hızlı bulursanız, bunu çözmek. Değilse, o zaman siz kabul ederseniz 30 $ maliyeti ödenen entegrasyon hizmeti olarak bu konu ile daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

Junior Member

30 $ demek istediğimi verin?

Ben senin hataları nedeniyle kuramazsınız.

Ve istediğiniz para için beni kaldırdı.

Ekinizin verin bana paramı iade bulunmadı ...

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Michał yazdığı gibi Kasili - admincp ve FTP detayları PM bize gönderin ve biz bu sorunu çözmek için çalışacağız, ama biz çözmek için garanti etmiyoruz
    vBSEO tarafında bu konuda.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •