/ Home / www / doc /*****/ mysite / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
Yüklenen tüm dosyaları ve ithal ürün (mevcut ürün üzerine işaretli), 333 den 334 kadar yükselttikten sonra alın.
Herhangi bir ipuçları?
/ Home / www / doc /*****/ mysite / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
Yüklenen tüm dosyaları ve ithal ürün (mevcut ürün üzerine işaretli), 333 den 334 kadar yükselttikten sonra alın.
Herhangi bir ipuçları?
Tam vB sürümü ve 238 hat etrafında global.php dosya içeriği (ve bir 238 nokta) veriniz.
VB sürüm 3.84 global.php:
Bu tam kodu etrafında eklendi böylece dreamweaver doğru çizgi gösteriyor, emin değilim, 238PHP Code:
// if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
// otherwise only allow styles that are user-selectable
$styleid = intval($styleid);
$style = NULL;
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;
if (!is_array($style))
{
$style = $db->query_first_slave("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "style
WHERE (styleid = $styleid" . iif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect, ' AND userselect = 1') . ")
OR styleid = " . $vbulletin->options['styleid'] . "
ORDER BY styleid " . iif($styleid > $vbulletin->options['styleid'], 'DESC', 'ASC') . "
LIMIT 1
");
}
define('STYLEID', $style['styleid']);
($ Kanca = vBulletinHook: fetch_hook ('style_fetch'))? eval ($ hook): false;
Last edited by Ramses; 22-06-10 at 16:56.
BB Eklentisi için kapatın lütfen style_fetch kanca ve çek şimdi çalışıyor. Eğer değilse, lütfen daha sonra diğer eklentileri kapatmak style_fetch (daha önceki açabilirsiniz) bir kanca ve kontrol işe başlayacak. Suçlu olduğunu bulmak, hangisinin lütfen bize bildirin.
Last edited by vBET; 22-06-10 at 17:06.
Sayesinde, devre dışı bırakma BB style_fetch bu hatayı çözer, ama şimdi sadece yer tutucuları gösteren bayraklar var değildir.
Ben hata yaptım Üzgünüm, gördüm, bir saniye içinde geri gelir.
Tamam, ben sadece yanlış bir dizin klasörleri yüklenen gereksiz çalışma yapılmış çok üzgün değilim. Hepsi şimdi iyi.
Last edited by Ramses; 22-06-10 at 19:34.
Şimdi iyi çalışıyor ama bir BB işlevselliği devre dışı bırakılır. Bu yüzden olmayabilir.
Bu işlevsellik, neyi yanlış yaptığını analiz etmek için devre dışı bırakılmıştır.
Eklentisi etkin olduğunda eğer çalışırsa yazınız?
Işe yaramazsa, bir sorun ve biz tüm işlevselliği kullanmak için düzeltmek gerekir.
Last edited by kamilkurczak; 22-06-10 at 23:23.
Ben bu benim hatamdı önceki söylediğim gibi, ben yerine forum dizini kök BB klasörleri yükledi. Her şey iyidir.
Tamam sadece emin olmak için. Gerçek - tüm eklentileri açık Şimdi çalışan?![]()
![]()
Michal Evet, tüm eklentileri etkin. Bile konuk önbelleği, şimdi, ben bu yakında sunucu yük düşürücü etkileri gösterecektir umuyoruz. Büyük destek için teşekkür ederiz.