Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 4 , 5 FirstIlk ... 2345 SonLast
Sonuçlar 31 için 40 , 43

Konu: BB 3.3.4 çıktı

Üye

Quote Nickli Üyeden Taurus View Post
    Evet, bunu biliyoruz. Ben gerçekten Michael bu sıralayabilirsiniz umuyoruz.
    Yok probs. Dün benzer bir sorun haline çalıştırdığınızda, ben burada sessizlik ile karşılandı, çünkü sadece bu önerisinden. Birbirlerine yardımcı topluluk üyeleri sanırım? Destek, önümüzdeki 6 ya da 8 saat veya daha fazla kullanılabilir olacak değildi biliyordum ben şahsen büyük bir yükseltme girişimi olmaz.

Kıdemli Üye

Teşekkür Steve adam!! Ben gerçekten takdir!!

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Taurus View Post
    Acilen yardıma ihtiyacım var. Yükselttikten sonra benim forumun üstünde bu hata var:

Uyarı: array_merge () [function.array-merge]: line 1153 eval () 'd code: Argument # 1 / global.php (400) [yol] bir dizi değil

Benim tüm forum tamamen berbat. Yani misafirler için yapmadınız, bazı nedenlerden dolayı bu sadece olur. Oturum açarsanız, her şey iyidir.

EDIT: Tamam ben Misafirler (BETA!) için tam Dosya Cache 'kullanın devre dışı sonra her şeyin yolunda olduğunu fark etti. Yani orada yanlış bir şey olması gerekir. (CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Hata Raporları bunun için yeni konu açınız. Biz orada bu yönetmek mümkün olacaktır.

Quote Nickli Üyeden steve View Post
    Tamam, ben PHP hatalarını bastırmak için gerekli, önbellek dosyaları yoktu dosya yaş için kontrol ve dışarı adamcağız oldu. Dosya önbelleği kullanmak eğer pişman alışkanlık, harika bir ektir.
    Bu amaçla biz gereksiz IO işlemleri önlemek için dosya var yapar, kontrol etmiyoruz. PHP kılavuzu (görePHP: filemtime - Manual) Fonksiyonu filemtime mevcut değil dosyalar için false değerini döndürür. Biz herhangi bir hata iletileri hakkında farkında değildi - kılavuzuna göre bu fonksiyonu mevcut değil dosyanın durumunda herhangi bir hata göndermek olmamalı. Açık yeni bir konu olduğu için hata iletileri gibi Troubleshoting veya Bug Raporları lütfen miyim?

Tüm bu BB sürümü hakkında tek yer olarak bu konu tedavi etmeyiniz. Beliren veya hatalar için uygun bölümlere yazınız. Biz, burada edilecektir sorunları yönetmek mümkün değil.

Üye

Text automatically translated from: Vietnamese to: Turkish
    Translated text
    Ben 2 gün içinde 3.3.4 kadar yükseltilmiş. Google ilk bağlantıyı her gün kadar değil gönderilmediğine ve bugün düşüş gördü. Ben bütün yazılan konuları rağmen neden anlamak ve hala normal büyüyen yok. Kim bana bir şey?
    Ben 145,000 Google üzerinde 139.000 bağlantıları düştü
    Original text

Quote Nickli Üyeden haiduongbk View Post
    Translated text
    Ben 2 gün içinde 3.3.4 kadar yükseltilmiş. Google ilk bağlantıyı her gün kadar değil gönderilmediğine ve bugün düşüş gördü. Ben bütün yazılan konuları rağmen neden anlamak ve hala normal büyüyen yok. Kim bana bir şey?
    Ben 145,000 Google üzerinde 139.000 bağlantıları düştü
    Original text

BB tarafından yapılabilir (ancak bu kadar kısa süre içinde) tek nedeni, bazı tercüme sayfaları oluşturmak olsaydı. Bazı sayfaları ulaşılabilir olmadığını bulursanız bize lütfen unutmayın. Webmaster araçları bulabilirsiniz.

Üye

Translated text
    Teşekkürler Michal. Ben daha fazla zaman takip edecektir. ve neden öğrenirler.
    Original text

Quote Nickli Üyeden haiduongbk View Post
    Translated text
    Teşekkürler Michal. Ben daha fazla zaman takip edecektir. ve neden öğrenirler.
    Original text
    Çoğunlukla ortak insanlar (süper yüksek Page Rank varsa daha hızlı olabilir evet Google gibi zaman tepki verir) 2-3 ay önce robots.txt değişiklik yaptığınız unutuyordum. Ayrıca bazen insanlar Google arama sonuçlarına ilişkin endeksli sayfaları sadece yaklaştırılır sayısı değil, gerçek bir gösterilir. Yani daha iyi bir yaklaşım değişebilir ve bu sayfaların herhangi bir dizin kaldırıldı anlamına gelmez. Ayrıca - Google çok büyük ve zaman zaman, güncelleştirilmiş çoğaltılır ve böylece veritabanları çok şey var - bu sadece Google veritabanına algoritmaları etkisi olabilir. Ayrıca Google indeksleme algoritmaları değişen ve bazıları artık zaten endekslenmiş sayfaların çoğaltılması içerik (yani çoğu üye sayfaları aynı% 99) olarak kabul ve indeksler kaldırılır olduğunu mümkündür yani.

Webmaster araçları hataları çok sayıda görmüyorum sürece Google çalışır sadece nasıl olduğunu varsayabiliriz. Ama hatalar görürseniz, o zaman sizin tarafınızda olduğundan ve daha sonra tepki vermelidirler.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Dosya önbelleği nedeniyle negatif performans etkisi gibi bir şey olmamalıdır. Dosya önbellek büyür, çünkü ... Biz, her istek URL için ayrı bir dosya oluşturabilirsiniz. Yani her önbellek dosyası sadece statik HTML dosyası (istek için önbelleğe alınan çıktı). Daha fazla BB sadece sunucu önbelleklerinin zaman daha fazla ve daha fazla dosya oluşturur. Böyle bir dosya okunduğu zaman her zaman Yani:
    1. Bu özel bir URL için tek sonuç okunur
    2. Hatta bellek okuyamıyor - PHP işlevi kullanarak istemci sadece akışa: readfile

Bu nedenle sonuç sayfası gerçekten büyük olsa bile - sadece belleğe bile bütün okuma olmadan bu bir dosya akışı, çünkü böylece önbellek dosyası da büyük, performans üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi olacaktır. Yani avantajları dezavantajlarını göreceksiniz.
    Hrmm, ben tercüme verileri önbelleğe fikri gibi, ama memcache gibi bir şey kullanılırsa daha verimli olmaz? Diskten veri okuma yerine bellekten okurdum.

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    Hrmm, ben tercüme verileri önbelleğe fikri gibi, ama memcache gibi bir şey kullanılırsa daha verimli olmaz? Diskten veri okuma yerine bellekten okurdum.
    Mevcut önbellek kütüphanelerin desteklenmesi dışarı YAPILACAKLAR listesinde. Ayrıca, misafirler için tam dosya önbellek büyük forumlar için gerçekten büyük olabilir. Tamamen bellekte tutmak için çok büyük, bellek ve disk üzerinde tutmak önbelleğinin avantajlarını bir araya sağlayacak çözümler arayacaktır.

Sayfa 4 , 5 FirstIlk ... 2345 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •