Evet, bunu biliyoruz. Ben gerçekten Michael bu sıralayabilirsiniz umuyoruz.
Yok probs. Dün benzer bir sorun haline çalıştırdığınızda, ben burada sessizlik ile karşılandı, çünkü sadece bu önerisinden. Birbirlerine yardımcı topluluk üyeleri sanırım? Destek, önümüzdeki 6 ya da 8 saat veya daha fazla kullanılabilir olacak değildi biliyordum ben şahsen büyük bir yükseltme girişimi olmaz.
Acilen yardıma ihtiyacım var. Yükselttikten sonra benim forumun üstünde bu hata var:
Uyarı: array_merge () [function.array-merge]: line 1153 eval () 'd code: Argument # 1 / global.php (400) [yol] bir dizi değil
Benim tüm forum tamamen berbat. Yani misafirler için yapmadınız, bazı nedenlerden dolayı bu sadece olur. Oturum açarsanız, her şey iyidir.
EDIT: Tamam ben Misafirler (BETA!) için tam Dosya Cache 'kullanın devre dışı sonra her şeyin yolunda olduğunu fark etti. Yani orada yanlış bir şey olması gerekir. (CHMOD 777-R vbet_guestcache)
Hata Raporları bunun için yeni konu açınız. Biz orada bu yönetmek mümkün olacaktır.
Tamam, ben PHP hatalarını bastırmak için gerekli, önbellek dosyaları yoktu dosya yaş için kontrol ve dışarı adamcağız oldu. Dosya önbelleği kullanmak eğer pişman alışkanlık, harika bir ektir.
Bu amaçla biz gereksiz IO işlemleri önlemek için dosya var yapar, kontrol etmiyoruz. PHP kılavuzu (görePHP: filemtime - Manual) Fonksiyonu filemtime mevcut değil dosyalar için false değerini döndürür. Biz herhangi bir hata iletileri hakkında farkında değildi - kılavuzuna göre bu fonksiyonu mevcut değil dosyanın durumunda herhangi bir hata göndermek olmamalı. Açık yeni bir konu olduğu için hata iletileri gibi Troubleshoting veya Bug Raporları lütfen miyim?
Tüm bu BB sürümü hakkında tek yer olarak bu konu tedavi etmeyiniz. Beliren veya hatalar için uygun bölümlere yazınız. Biz, burada edilecektir sorunları yönetmek mümkün değil.
BB tarafından yapılabilir (ancak bu kadar kısa süre içinde) tek nedeni, bazı tercüme sayfaları oluşturmak olsaydı. Bazı sayfaları ulaşılabilir olmadığını bulursanız bize lütfen unutmayın. Webmaster araçları bulabilirsiniz.
Çoğunlukla ortak insanlar (süper yüksek Page Rank varsa daha hızlı olabilir evet Google gibi zaman tepki verir) 2-3 ay önce robots.txt değişiklik yaptığınız unutuyordum. Ayrıca bazen insanlar Google arama sonuçlarına ilişkin endeksli sayfaları sadece yaklaştırılır sayısı değil, gerçek bir gösterilir. Yani daha iyi bir yaklaşım değişebilir ve bu sayfaların herhangi bir dizin kaldırıldı anlamına gelmez. Ayrıca - Google çok büyük ve zaman zaman, güncelleştirilmiş çoğaltılır ve böylece veritabanları çok şey var - bu sadece Google veritabanına algoritmaları etkisi olabilir. Ayrıca Google indeksleme algoritmaları değişen ve bazıları artık zaten endekslenmiş sayfaların çoğaltılması içerik (yani çoğu üye sayfaları aynı% 99) olarak kabul ve indeksler kaldırılır olduğunu mümkündür yani.
Webmaster araçları hataları çok sayıda görmüyorum sürece Google çalışır sadece nasıl olduğunu varsayabiliriz. Ama hatalar görürseniz, o zaman sizin tarafınızda olduğundan ve daha sonra tepki vermelidirler.
Dosya önbelleği nedeniyle negatif performans etkisi gibi bir şey olmamalıdır. Dosya önbellek büyür, çünkü ... Biz, her istek URL için ayrı bir dosya oluşturabilirsiniz. Yani her önbellek dosyası sadece statik HTML dosyası (istek için önbelleğe alınan çıktı). Daha fazla BB sadece sunucu önbelleklerinin zaman daha fazla ve daha fazla dosya oluşturur. Böyle bir dosya okunduğu zaman her zaman Yani:
1. Bu özel bir URL için tek sonuç okunur
2. Hatta bellek okuyamıyor - PHP işlevi kullanarak istemci sadece akışa: readfile
Bu nedenle sonuç sayfası gerçekten büyük olsa bile - sadece belleğe bile bütün okuma olmadan bu bir dosya akışı, çünkü böylece önbellek dosyası da büyük, performans üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi olacaktır. Yani avantajları dezavantajlarını göreceksiniz.
Hrmm, ben tercüme verileri önbelleğe fikri gibi, ama memcache gibi bir şey kullanılırsa daha verimli olmaz? Diskten veri okuma yerine bellekten okurdum.
Hrmm, ben tercüme verileri önbelleğe fikri gibi, ama memcache gibi bir şey kullanılırsa daha verimli olmaz? Diskten veri okuma yerine bellekten okurdum.
Mevcut önbellek kütüphanelerin desteklenmesi dışarı YAPILACAKLAR listesinde. Ayrıca, misafirler için tam dosya önbellek büyük forumlar için gerçekten büyük olabilir. Tamamen bellekte tutmak için çok büyük, bellek ve disk üzerinde tutmak önbelleğinin avantajlarını bir araya sağlayacak çözümler arayacaktır.