Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 5 , 5

Konu: Bir şey ama İngilizce çeviri değil misiniz?

Junior Member

Default Bir şey ama İngilizce çeviri değil misiniz?

Başka bir şey İngilizce tercüme büyük eserler ... Ancak, sonra / forum / es /********** ve İspanyolca sonrası giderseniz, (veya başka bir dili), İngilizce yazılan geri dönüştürmek değildir.

Ben kurdum:

Kullanıcı için Javascript tarafından orijinal metni göster: Eklendi

ve diğer seçenekleri de denedim, ama hiçbiri işe görünüyor. Ben yapıyorum bir şey aptalca eminim ....

Ayrıca, ben tercüme URL'ler görüyor değilim, ama şimdi iyiyim. (VBSEO kullanarak)

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,

öncelikle (ikinci konu hakkında) - Linkler tercüme edilmiştir, iki dosya değiştirmek için:
    1. FORUM_ROOT / / functions_vbseo_createurl.php
    2. FORUM_ROOT / / functions_vbseo_url.php
    -karşıya klasör (benioku) tam talimat vBSEO entegrasyon Bölümü (diğer mods ile entegrasyon)

Hakkında Şimdi ana konu (tercüme):-> admincp-> BB-> google gitmek
    Ayarlamanızı öneririz güven google güvene lâyık Google Dil Algılama
    Güven düzeyini ayarlayabilirsiniz - Google Dil Algılama Güven 0,1 (% 10) ayarlamak için teklif
    0.1 ise varsayılan olarak Google, en az% 10 mesaj dili hakkında emin eğer öyleyse BB lang bbcode tarafından otomatik olarak yeni bir mesaj işareti olacaktır. Google emin yeterli olmayacaktır, mesaj ve gerekirse yönetici elle güncelleyebilirsiniz olarak kalır.

gerekenMevcut Mesajları elle düzenlemeniz gerekir. [Lang] etiketleri mevcut metin koymak gerekir.
    her şeyi burada açıklanmıştır: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Last edited by kamilkurczak; 04-06-10 at 22:30.

Junior Member

Konu Çeviri: İspanyolca yazılan istersem, o olsun, ben, doğru varsayılan dahil olmak üzere herhangi bir dil, olabilir, ama sonra benim yazılan etrafında [lang = es] BBCODE koymak gerekir? Ve sonra sistem otomatik tercüme edecek ne olursa olsun, dil (bir kere ben lang BBCODE eklemek)?

ETA: Cevapsız vBSEO talimatları bir adım ... şimdi çalışıyor .. Teşekkür EDERİZ ******

Bu tamam ise küçük bir şey merak ediyorum .. şimdi bir thread arıyoruz .. Konu Başlığı:

Realmente bueno nueva característica .

URL aksanlı i içerir ... google vb tamam?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/
    Last edited by widotcom; 05-06-10 at 00:12.

merhaba,

(Caracter% C3% ADstica) tamam değil.

VBulletin (ve varsa vBSEO), kurulum paketi içinde ReadMe.html açıklanan tüm gerekli yapılandırmaları emin olun bilet alternatifi. Yaramadıysa, o zaman bazı dillerde karakterleri ile ilgili sorunlar olabilir.

sorunu çevirirken: "sonucu geldiğinde Güven Google güvene layık" ayarlarsanız, Yeni mesaj otomatik olarak lang bbcode koymak olacaktır, ancak bu etiketi eski mesajları paketi gerekir.
    Forum anadil yazarsanız, bu metin bir etiket paketlenmiş olmayacaktır.
    Last edited by kamilkurczak; 07-06-10 at 15:34.

oh, üzgünüm ..

Bu bir sorun değildir. Başka bir tarayıcı (Opera, Firefox) Bu bağlantıyı kontrol etmek için çalışın,
    doğru tercüme edilmelidir.
    Bu bir tarayıcı sorunu. google bu bağlantıyı doğru (mektup) tarar.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •