Ben sadece 10 gün gibi yüklü eklenti geçirdim (ücretli sürüm) ve zaten normal ziyaretçi miktarı iki katına çıkmıştır. Ve her geçen gün artarak devam ediyor.
Bazı benim üst açılış sayfaları artık daha fazla daha popüler ve daha başka dillerde de ziyaret ... varsayılan İngilizce dil daha.
Bu yavaş yavaş görünmeye başlayacak diğer ülkelerden gelen hit için 2 ila 3 gün sürdü. Ama son birkaç gün önemli ölçüde artmaktadır.
VBSEO de yüklü ve diğerleri için de öneririz. Bu çok önemli. Html ile iyi & biten URL başlığı anahtar kelime ile ilgili olarak. VBulletin 4.0 URL optimizasyonu yöntemi denemediyseniz, bu yüzden ne kadar iyi bir çalışmaları emin değilim.
Bir şey emin için biliyorum, sayfalarınızı SEO optimize değilse çok az anahtar kelime trafiği artar görmek ve hala. Php sona
Ayrıca, diğer dillerde de benim vBSEO Sitemap modifiye asla. Infact, ben tamamen Google yavaş yavaş her şeyi kendi araştırdığım kadarıyla vBSEO Sitemap devre dışı. Doğru yapmış gibi. Ya farklı google versiyonları sitenize göndermek gerekmez ... otomatik olarak içeriği bulmak ve uygun arama motoru yerleştirin. (Google Çin, Google, Hindistan, vb.)
Hit "devre dışı bırakmak zorunda kaldığını, son birkaç gün çok artmaktadırkimin çevrimiçi"VBulletin diğer kozmetik özellikleri, sunucu yükü düşük tutmak için.
Michal bir deha ve bu eklenti kicks ass.
Yüklerken koştu sadece hata vBulletin 'markalı ücretsiz' sürümüne sahip olduğunuzdan oldu. Ben telif hakkı bildirimi kaldırıldı, bunun yanı sıra BB işlevselliği ile berbat. Ancak her şey şimdi ve burada çalışanlar beni çözmeye yardımcı.
Url için PM.