Herşey tamam hatasız kurdum fakat böyle bir sorun çıktı yardım lütfen Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 148 nasıl düzenleyebilirim acill yardım web: heroesuo.net / forum
oh. Benim bu ücretsiz sürümü için Karşılaştığınız bir sorun vardı. Sunucunuzda güvenli modda = zorunda kaldığında bu hata oluşur. Program, güvenli modda = off onları çevirir. Yani bu devre dışı bırakmak için htacess yapılandırmak için kod ekleyebilirsiniz: safe_mode off php_flag Sorun kısa sürede çözülecek - Safe_mode ile durdurma bir ev sahibi Htaccess dosyaları.. Bu safe_mode kapalı çalışmaz php_flag olduğunu. Peki bu sorunu çözmek için ana işverenler başvurmanız gerekebilir. - Ama ben daha kesmek için = kapalı, potansiyel güvenli modda duymuş bir sorun var. Yani, bu sorunu çözmek nasıl yönetici BB değil
Last edited by haiduongbk; 29-05-10 at 01:59.
Sadece güvenli modda kapatmak Code: safe_mode = off post15 http://www.vbenterprisetranslator.co...aq.html
safe_mode = off
Etiket Bulutu
Forum Kuralları