Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 10 , 13

Konu: 3.1.0 ile ilgili sorunlar sadece satın!

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Üye

Exclamation 3.1.0 ile ilgili sorunlar sadece satın!

Şey, ben sadece BB 3.1.0 aldım ve ne zaman BB Ana, ben hiçbir şey erişemez! Ancak, daha sonra formu göndermek için herhangi bir düğmeye yoktur benim lisans numarası girmek için bana soruyorsun ...

Benim kurulum herhangi bir sorun olmadan düzgün gitti ama orada bloke ediyorum. Ben tamamen (ürün ve dosyaları) önce 2 un yüklü sürüm vardı.

Ben orada ne yapacağım? Ben şimdi ben aldım bu yana kullanmak istiyorum!
    Last edited by vBET; 05-11-09 at 06:08. Nedeni: Yanlış BBCode'lar

Üye

Ve neden benim önceki sonrası fransız bayrağı görüyor musunuz? Ben Fransızca, İngilizce benim mesaj yazdı! ben alamadım.

Forum burada varsayılan seçilen dil İngilizce ama görüyorum tüm menüler Fransızca! Nasıl yani?

Düzenleme: Ben de İngilizce olarak bu mesajı yazdım ama şimdi sadece Fransızca ayakkabı ?****** neler oluyor???
    Last edited by Cybershaolin; 05-11-09 at 06:09. Nedeni: Edited dil problemleri için tekrar

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Cybershaolin View Post
    Ve neden benim önceki sonrası fransız bayrağı görüyor musunuz? Ben Fransızca, İngilizce benim mesaj yazdı! ben alamadım.

Forum burada varsayılan seçilen dil İngilizce ama görüyorum tüm menüler Fransızca! Nasıl yani?
    Fransız olduğunu mod söyledi çünkü. (Ayar varsayılan kullanıcı dili ile), manuel veya otomatik olarak lang BBCode ayar.

Şey, ben sadece BB 3.1.0 aldım ve ne zaman BB Ana, ben hiçbir şey erişemez! Ancak, daha sonra formu göndermek için herhangi bir düğmeye yoktur benim lisans numarası girmek için bana soruyorsun ...

Benim kurulum herhangi bir sorun olmadan düzgün gitti ama orada bloke ediyorum. Ben tamamen (ürün ve dosyaları) önce 2 un yüklü sürüm vardı.

Ben orada ne yapacağım? Ben şimdi ben aldım bu yana kullanmak istiyorum!
    Bu normal değil. Seçenekleri panelinde vBulletin motor tarafından üretilen - Lütfen reload sayfa. Tekrar olursa tekrar ürün dosyasını almak için deneyin.
    Ayrıca (2.x sonra ise) CURL sunucunuzda yüklü olduğundan emin olun.

Herhangi bir sorun sadece isteyin ve biz size memnuniyetle yardımcı olacaktır

Üye

Aslında, ben benim canlı forumu kurmadan önce yerel olarak test etmek istedi. Yerel, ben sayfayı yenilemek için çalışsanız bile, inci BB Ana gördüğünüz sadece bilgi lisans şeyler. Ürün Reimporting da yardım etmedi.

Ayrıca, ben 3.1.0 indirmek için önce bu kim bağışladı? 3.x görünür ne zaman bir indirim gerekiyordu değil mi?

Başka bir konuda, benim dil İngilizce kurulum, Fransızca tüm menüler, mesaj, vb bakın neden burada kendi forum, bana söyleyebilirdi? Ben, çerezler, önbellek, canlandırıcı sayfa temizlemek için çalıştım ama hiçbir şey hala Fransızca değilim, yardımcı!

Last edited by vBET; 05-11-09 at 16:17.

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Ben yerel olarak çalıştırmak bile, ben hala benim yerel forum üzerinden Internet erişimi var ... ama canlı gitmeden önce test etmek istiyorum, çünkü bu işi yapmak için bir yol var ... Forum engelleyen hiçbir şey yoktur. Neden şimdi ne acı o kısmı ekleyerek ve bu İnternet Forumlar için ortak? Önce canlı bir forum şeyler riske önce test denemek için adil değil düşünüyor musunuz? Ve evet, 2.x önce ince koşuyordu.

Biz böyle bir şey ilan etmedi
    Eh, yazılan vbulletin.org üzerinde doğrudan # 720 alınır:

Quote Nickli Üyeden NLP-er
    İşte bu yüzden bu anına kadar bu projede bana bağışladı herkes, 1 ücretsiz kullanım lisansı ve 3.0.0 için 1 ücretsiz kredi bağlantı kaldırma lisans alacak
    Bu indirim bir çeşit ... ancak bana henüz bu teklif vermedi ... Peki nasıl bir daha özgür kullanım lisans ve lisans çıkarılması alabilirim?

İngiliz bayrağı Sadece İngilizce dil geri dönmek için tıklayın Kullanıcı Paneli varsayılan kullanıcı dili kontrol mod akıllı olmak istiyor, bu yüzden birisi onun varsayılan dil Fransız onu geri getirecek Fransız olduğunu söylediğinde.
    Neden bulundu. Bu ekleme / fr sonunda yerine sadece http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Ben yerel olarak çalıştırmak bile, ben hala benim yerel forum üzerinden Internet erişimi var ... ama canlı gitmeden önce test etmek istiyorum, çünkü bu işi yapmak için bir yol var ... Forum engelleyen hiçbir şey yoktur. Neden şimdi ne acı o kısmı ekleyerek ve bu İnternet Forumlar için ortak? Önce canlı bir forum şeyler riske önce test denemek için adil değil düşünüyor musunuz? Ve evet, 2.x önce ince koşuyordu.
    Bu mod çalıştırmak için Internet bağlantısı gerekli sırf
    Test hakkında ortak görünüm için test forum mevcut değil olun.

Bu indirim bir çeşit ... ancak bana henüz bu teklif vermedi ... Peki nasıl bir daha özgür kullanım lisans ve lisans çıkarılması alabilirim?
    Çok basit açıklanan durum uymayan çünkü. Mesaj tarihinde bakın

Neden bulundu. Bu ekleme / fr sonunda yerine sadece vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) - vBulletin
    Bu bir çözüme sevindim.

Eğer hala yükleme ile sorunu var mı? Evet PM bana Admin CP erişim ve FTP lütfen bunu kontrol edecek

Ayrıca, ben 3.1.0 indirmek için önce bu kim bağışladı? 3.x görünür ne zaman bir indirim gerekiyordu değil mi?
    Biz böyle bir şey ilan etmedi

Başka bir konuda, benim dil İngilizce kurulum, Fransızca tüm menüler, mesaj, vb bakın neden burada kendi forum, bana söyleyebilirdi? Ben, çerezler, önbellek, canlandırıcı sayfa temizlemek için çalıştım ama hiçbir şey hala Fransızca değilim, yardımcı!
    İngiliz bayrağı Sadece İngilizce dil geri dönmek için tıklayın Kullanıcı Paneli varsayılan kullanıcı dili kontrol mod akıllı olmak istiyor, bu yüzden birisi onun varsayılan dil Fransız onu geri getirecek Fransız olduğunu söylediğinde.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •