Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 13 , 13

Konu: 3.1.0 ile ilgili sorunlar sadece satın!

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Cybershaolin View Post
    Test bir forum yerel olarak herkes için değil kendisi anlamına gelir!
    Bu harika

Dediğim gibi, ben benim yerel forum üzerinde test ederken benim admincp BB Ana seçenekleri görmek mümkün değilim. Benim Canlı forumu hack koyarak Hakkında ben yaşıyorum, ben burada bana verdiği cevaplar gerçekten takdir etmediği bu yapacaksın artık bilmiyorum?.
    Bir kez daha cevap - Bu idare edecek. Lütfen bana tüm detayları PM ve PM bana test kuruluna detayları erişmeden önce gerçek forumu ayarlamak zorunda değilsiniz
    Üzgünüm, Bu şekilde size yardımcı olacaktır cevap takdir yok ediyorum. Ne yazık ki bu sorunun sebebi ne ve ben sizin için araştırmak ve bunu çözmek mümkün erişim gerekir mi bilmiyorum. Sıkıntılar ve detayları ile PM için bekleyen Üzgünüz.

Kontrol olanağı olmasaydı, şu an için sadece tavsiye yine İnternet erişimi olduğundan emin olun. Ve eğer ben sunucu anlamına gelir. Bilgisayarınıza erişimi olduğunu biliyorum, ama sunucusu dışında kelime ile iletişim kurmak için bloke olur gibi görünüyor. CURL php kütüphanesi yüklü değilse bu başka bir nedenle olabilir. Ben bunu kontrol etmek olasılığı olmadan daha fazla bir şey söylemek değildir.
    Last edited by vBET; 06-11-09 at 02:28.

Üye

lol Bu yerel bir forumda (yerel IP, easyphp, xampp ya da her neyse kullanarak gibi) yani oturum mümkün değildir:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.) Bunu bilmeli. Ama her neyse, onu unutun. Onu artık gerek yok.

Ben başka şeyler kadar, nevermind hakkında cevaplar var.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

lol Bu yerel bir forumda (yerel IP, easyphp, xampp ya da her neyse kullanarak gibi) yani oturum mümkün değildir:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.) Bunu bilmeli. Ama her neyse, onu unutun. Onu artık gerek yok.

Ben başka şeyler kadar, nevermind hakkında cevaplar var.
    WAN kendi IP (LAN) varsa. 127.0.0.1 aynı localhost ve gerçek makine ile bağlanmak istediğiniz anlamına gelir. Ama siz yine de kendi IP adresi var. Ve gerçek bir forum var sadece yerel ağ olsa bile, hala aynı makine üzerinde test forumu ayarlayabilirsiniz. VBulletin lisans göre testvb dizin forum ayarlamak için sağ var, ama kamu görünümü için geçerli olmamalıdır.

Durumunda herhangi bir gelecek konularda sadece yazın. Biz size yardım etmek için buradayız

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •