Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 3 , 4 FirstIlk 1234 SonLast
Sonuçlar 21 için 30 , 32

Konu: Ek langtitle ayrıştırma sorunu

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden moman View Post
    Nevermind bulunan başka bir tercüme PM başlıkları private.php sayfa başlıklarında ayrıştırılmaz

Private_complete bir eklenti ekleyerek Sabit:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Gerçekten bizim sunucuda bu sorunu yeniden olamaz. Uygun BB 3.3.3 - lütfen kontrol edin yüklü olmadığı şüpheli. Müşterilerimize sadece yeni dosyalar yüklendi ve yeni ürün dosyası ya da tam tersi ithalat unuttum birçok kez konu oldu. Fonksiyonunu icra eder kontrol ettin vbet_global_complete açıklanan yeri var? (# post3137 http://www.vbenterprisetranslator.co....html)

Ayrıca BB 3.3.4 beta sürümü artık forumu çalışan, bu yüzden o hata 3.3.3 var ve biz zaten (hatırlamıyorum) sabit. 3.3.3 için en iyi yapılan güncelleme tekrar gerçek kurulum Tamam olduğunu teyit Still-lütfen.
    Last edited by vBET; 15-06-10 at 00:00.

Quote Nickli Üyeden moman View Post
    Ve bir başka:

Eklentileri yoluyla bu sorunu gidermek için bir yol bulamadı. Bunun yerine, usercp.php için bu kodu:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Doğrudan aşağıda
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Eğer bu sayfayı kullanarak global_complete ele alınması gereken sonra kanca 3.3.3 - lütfen bu konuda bir önceki yanıt bakın BB. Eğer global_complete kullanılmaz sonra böyle bir dosya değişikliği gerekli olacaktır ya da bu sayfada mevcut bazı kanca ekleyebilirsiniz.

Kıdemli Üye

Ürün dosyası ve tüm PHP dosyalarını olması gerektiği gibi, v3.3.3 olarak gösteriyor. Ancak, çok sayıda dosya değiştirilmiş ve oldukça birkaç eklentileri benim forumda yüklü, bu yüzden bir çatışma olabilir biraz büyük olasılıkla var.

Global_complete kanca yürütme süresi 1000 olduğunu fark ettik. Bu diğer eklentileri ile çelişen önlemek için yüksek olmamalıdır?

Kıdemli Üye

Ben küresel ayrıştırma işlevi varlığını teyit ettik. Ben çok dikkatli bir şekilde 3.3.3 yükseltilmiş, dosya içeriğini burada bir sorun olabilir şüphe. Ancak, ben daha fazla hatalar görüyorum, bu yüzden ben zaman olduğu için iyi olduğumu düşünüyorum.

Ben de ihmal edilebilir, bu yüzden benim kendi uygulanan özelleştirmeler / çalışma düzeltmeleri yüksek sayısı nedeniyle geçmişte 3.3.3 yükseltme olmayabilir BB performansı benim sunucu vurduğunu söylemek için çok mutluyum. 800 çevrimiçi 1.00 altında sunucu yükler yaşadım ve 1200 online 3.00 civarında. , Çift hex çekirdekli Xeon sunucu için kötü değil, bence!

Ben de düşünüyorum!

Ben gerçekten orada bir hata olduğunu bulundu. Global langtitle ayrıştırma değil her zaman değerlendirildi böylece gereksiz durumun içinde. Bu zaten düzeltilir ve sonraki sürümünde dahil olacak.

Kıdemli Üye

Bunun için hızlı bir düzeltme yazılan mısınız? Şu anda 3.3.4 yükseltme yapamazsınız

Aşağıdaki gereksiz bir durum olduğunu tahmin ediyorum:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Ne güncelleme ile tutun?

Hala SVN değişiklikler sorunu çözmek için ne olduğunu kontrol etmek için dışarı bakın, ancak bunu yayınlamak hızlı bir düzeltme yapılan edebilmek için önce son sürümü gerekecektir.

Kıdemli Üye

Nerede ve neden, zamanla kod bazı değişiklikler yaptık ve ben unuttuysanız. Ben zaten çalışmak şeyler çiğnemiş istemiyorum!

Biz müşterilerimiz tarafından değiştirilen kod sorumlu olmadığını lütfen unutmayın biz bunu yapabilmek kolay değil. Değişiklikler hızlı düzeltmeleri göre ise, o zaman sakin olmak - her şey yoluna girecek, böylece bu sonraki sürümünde dahil olacak. Güncellemeleri sırasında kişisel ek adımlar hakkında size rehberlik edecek bazı belge yazmak için diğer bazı kod değişiklikleri, sonra biz tavsiye yaptıysanız, ne değiştirdi bilmiyorum o çünkü aksi takdirde, eski BB versiyonu ile kalacak.

(Kırık bbcode içinde içerdiğinden) ne değişiklik bu sorunu çözmek için gerekli dikkat, ama forumda Quik düzeltme yayınlayamaz. Yani e-posta (contact@vbenterprisetranslator.com) tarafından pelase hakkında sormak ve orada size göndereceğiz.

Sayfa 3 , 4 FirstIlk 1234 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •