Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Ben tüm diller için orijinal başlığı sol miyim?

Junior Member

Default Ben tüm diller için orijinal başlığı sol miyim?

Şarkı yazmak, tüm dillerde tercüman daha şarkının adı tercüme zaman bir sorun var ... Çünkü bütün insanların şarkının orijinal başlığı aramak çok saçma görünüyor
    Bu nedenle, tüm diller için sol orijinal başlığı (içerik tercüme edilebilir) için herhangi bir yeteneği var mı? Başında ve başlığı çeviren "HAYIR demek" başlığının sonunda herhangi bir karakter yazabilir miyim?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Şu anda desteklenmiyor. Kullanabilirsiniz notranslate ama sadece mesaj bbcode.

Bu konu istek özelliği taşımak. Bu konu hakkında düşüneceğiz. Genel vB mimari başlıkları BBCode'lar için hazır değil. Destek için çaba bir sürü yapmak zorunda kaldık. langtitle başlıklarında bbcode ve bu ile ilgili sorunları çok şey vardı. Biz destekleyen düşünmek notranslate başlıkları veya bunun için başka bir çözüm.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Belki de mevcut kullanarak bunu yapmak mümkün olacak langtitle bbcode - sadece bazı özel dil kodu gibi YOK, Ya da bir şey ... Biz düşünüyorum. Bu tür bir çözüm, çünkü biz zaten ayrıştırmak için işlevselliğe sahip sağlamak için kolay olmalı langtitle bbcode - bu yalnızca bir tane eklemek gerektirecektir deyimi çevrilmiş değil alanında opaqued bu bbcode ve dönüş sonucu değerlendirir fonksiyonu. Biz bunu kontrol edecek hala bazı yerlerde işaretler <> değiştirilir gibi diğer bazı konular HTML güvenli olabilir; başlığı dil ve sonrası dili arasında bazı ilişkiler (belki de otomatik opak veya RSS çeviri).

Bunu kontrol etmek için var, ama kesin bir iyi yönü. Durum kabul değiştirildi

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Default title without translation

Merhaba,

Tüm diller için iplik orijinal başlığı sola nasıl?
    [langtitle] tag 'nt' kodu (tercüme değil) kullanabilirsiniz.
    bu etiketi işlenecek.

Örnek:
    [ langtitle=nt]Title without translation[ /langtitle]
    benim yazı başlığı.
    Last edited by kamilkurczak; 15-12-10 at 10:30.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •